Ta vara på skörden – 4 goda recept

Så tar du tillvara på skörden – 4 underbara recept

Skördetider är lika med strålande tider! Låt godsakerna hamna direkt på tallriken, från jord till bord. Här är fyra goda skörderecept!
06 juli, 2021
1:21

Efter reklamen: 4 tips för en lyxig brunch hemma

(1:21)

Det börjar bli dags för skörd och då gäller det att ta tillvara på alla godsaker som kommit upp ur jorden. Lök, majs, nässlor, färska örter och för att inte glömma alla bär som växer ute i trädgården. Här är fyra recept med rena smaker där råvarorna får ta plats!

FÄRSK LÖK MED SMÖRBAKAD MAJS

Vacker rätt med nyanserade smaker.

Till recept>>

Bjud på färsk lök med smörbakad majs
Stine Christiansen

NÄSSELSOPPA MED ÖRTOLJA

I örtoljan väljer du själv dina favoritsmaker: basilika, dill, persilja eller annan grön ört.

Till recept>>

Laga en nässelsoppa med örtolja
Stine Christiansen

SPRÖDSTEKT LEVAIN MED ÄGG OCH PECORINO

Matig macka med krämigt ägg och en massa grönt.

Till recept>>

Så enkelt gör du en sprödstekt levain med ägg och pecorino
Stine Christiansen

VANILJPANNKAKOR MED FLÄDERSORBET OCH FÄRSKA BÄR

Underbart somrig efterrätt!

Till recept>>

Bjud på vaniljpannkakor med flädersorbet och färska bär
Stine Christiansen
Missa inte

Magiskt goda sommartrenden: krydda med örter

Gör som stjärnkockarna!

Bjud på lyxig fyrarätters middag – full med smak av sommar

Äntligen är sommaren här!

Så tar du tillvara på naturens skafferi

Plocka in och njut året runt!