5 lyxlagade rätter till minipris

Att använda billiga basvaror i grunden och sedan låta lyxiga tillbehör lyfta rätten är ett bra sätt att spara in några slantar när det ska bjudas på middag. Det måste inte vara dyrt bara för att det är gott och här är bevisen. Som den här gröna goda soppan som toppas med rostat bovete, färsk dill och tryffelolja. Eller varför inte pasta penne med tomatpesto och chorizo, även den en enkel rätt med massor av smak. Laxgratängen på listan är dessutom busenkel att göra då allt tillagas i en och samma form. Vår favorit är panerad kyckling som serveras med ugnsrostad potatis och dressing, så enkelt men helt otroligt gott. Självklart har vi med en efterrätt här också – plommongalette med amaretto. En dessert som smakar så mycket mer än vad den kostar!
PANERAD KYCKLING MED UGNSROSTAD POTATIS

Kycklingen blir härligt spröd när den paneras och steks. Potatisen som toppas med en enkel och god dressing gör den här rätten komplett.
GRÖN SOPPA MED DILL OCH TRYFFEL

Soppan är frisk både i smak och färg och görs på nyttigheter som broccoli, spenat och gröna ärter. Extra god blir den med knaprigt bovete och tryffelolja på toppen.
LAXGRATÄNG MED SPARRISBROCCOLI OCH SENAPSKRÄM

Allt i en form – det blir inte mycket enklare att laga en smakrik måltid. Den här gratängen serveras med en riktigt god senapskräm till.
PASTA PENNE MED TOMATPESTO OCH CHORIZO

Den spanska korven och tomat är riktigt bra smakkompisar som smakar allra bäst ihop med din favoritpasta.
PLOMMONGALETTE MED AMARETTO

Den vackert gyllene galetten gör sig som allra bäst med en riktigt god vaniljglass! En efterrätt som alltid är uppskattad!