Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Drinkinspiration: 8 goda och lyxiga cocktails att bjuda på

03 jun, 2021 
AvSara Ericsson
Somriga drinkar
Årets stora festsäsong är äntligen här! Bjud dina gäster på en riktigt god och lyxig välkomstdrink. Vi listar 8 somriga cocktails att fylla glasen med.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du den uppiggande drinken Summer feelingBrand logo
Så gör du den uppiggande drinken Summer feeling

Soliga dagar och ljumma sommarkvällar firas allra bäst tillsammans med goda vänner och kling i glasen. Fira in sommaren med riktigt smarriga och läskade drinkar och cocktails.

Behöver du inspiration? Vi listar 8 enkla drinkrecept du kommer vilja testa! Allt från olika twister på klassikerna till syrliga och spritziga varianter. Addera sommarens bär för en extra härlig känsla och smakupplevelse!

1. GIN & TONIC MED BLOMMIGA ISTÄRNINGAR

Addera vackra blommor i istärningarna! Välkomstdrinken blir både vacker, god och inte mist väldigt somrig.

Annons

TILL RECEPTET>>

Gin & tonoc med blommiga istärningar

2. Lyxigt bärig drottningdrink

Bjud på en riktigt lyxig drottningdrink gjord på frysta eller färska bär. Drinken efterliknar den klassiska drottningsylen fast i ett glas!

TILL RECEPTET>>

Lyxig bärig drottningdrink

3. UPPFRISKANDE PÄRONMOJITO

En av sommarens trendigaste drinkar stavas päronmojito! En perfekt törstsläckaren i värmen som påminner om den klassiska glassen piggelin.

Annons

TILL RECEPTET>>

Uppfriskande päronmojito

4. APEROL SPRITZ SLUSHIES

Aperol spritz är en återkommande favorit bland sommarens drinkar. Våga testa den på ett nytt sätt. En riktigt uppfriskande twist är spritz slushies. Både god och riktigt elegant att servera.

TILL RECEPTET>>

Aperol spritz slushies

5. Jordgubbsskum med vodka

En perfekt drink för sommarens alla grillkvällar. Tillaga vodkalagen dagen innan och servera gästerna en läskande skummig drink med smak av jordgubb.

Annons

TILL RECEPTET>>

Jordgubbsskum med vodka

6. HALLONCOCKTAIL MED SMAK AV ROS

En lyxig gindrink med smak av hallon och ros som toppas med club soda. Addera lite socker på glaskanten så blir det pricken över i:et innan servering.

TILL RECEPTET>>

Halloncocktail med smak av ros

7. GIN & TONIC smaksatt med syren

Ta vara på sommarens underbara och väldoftande syren. Tillaga en sirap av den vackra blomman som blir helt perfekt att addera i den klassiska gin & tonicen.

Annons

TILL RECEPTET>>

Gin & tonic smaksatt med syren

8. Pisco passion sour

Passionsfrukt är aldrig fel att addera i sommarens drinkar. Pisco är en aromatisk och druvig brandy som utgör nationaldryck i både Chile och Peru. En läskande och syrlig drink att bjuda gästerna på!

TILL RECEPTET>>

Pisco passin sour

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons