Drinkinspiration: 8 goda och lyxiga cocktails att bjuda på

Somriga drinkar

Årets stora festsäsong är äntligen här! Bjud dina gäster på en riktigt god och lyxig välkomstdrink. Vi listar 8 somriga cocktails att fylla glasen med.
03 juni, 2021
0:52

Efter reklamen: Så gör du den uppiggande drinken Summer feeling

(0:52)

Slå på ljud

Soliga dagar och ljumma sommarkvällar firas allra bäst tillsammans med goda vänner och kling i glasen. Fira in sommaren med riktigt smarriga och läskade drinkar och cocktails.

Behöver du inspiration? Vi listar 8 enkla drinkrecept du kommer vilja testa! Allt från olika twister på klassikerna till syrliga och spritziga varianter. Addera sommarens bär för en extra härlig känsla och smakupplevelse!

1. GIN & TONIC MED BLOMMIGA ISTÄRNINGAR

Addera vackra blommor i istärningarna! Välkomstdrinken blir både vacker, god och inte mist väldigt somrig.

TILL RECEPTET>>

2. Lyxigt bärig drottningdrink

Bjud på en riktigt lyxig drottningdrink gjord på frysta eller färska bär. Drinken efterliknar den klassiska drottningsylen fast i ett glas!

TILL RECEPTET>>

3. UPPFRISKANDE PÄRONMOJITO

En av sommarens trendigaste drinkar stavas päronmojito! En perfekt törstsläckaren i värmen som påminner om den klassiska glassen piggelin.

TILL RECEPTET>>

4. APEROL SPRITZ SLUSHIES

Aperol spritz är en återkommande favorit bland sommarens drinkar. Våga testa den på ett nytt sätt. En riktigt uppfriskande twist är spritz slushies. Både god och riktigt elegant att servera.

TILL RECEPTET>>

5. Jordgubbsskum med vodka

En perfekt drink för sommarens alla grillkvällar. Tillaga vodkalagen dagen innan och servera gästerna en läskande skummig drink med smak av jordgubb.

TILL RECEPTET>>

6. HALLONCOCKTAIL MED SMAK AV ROS

En lyxig gindrink med smak av hallon och ros som toppas med club soda. Addera lite socker på glaskanten så blir det pricken över i:et innan servering.

TILL RECEPTET>>

7. GIN & TONIC smaksatt med syren

Ta vara på sommarens underbara och väldoftande syren. Tillaga en sirap av den vackra blomman som blir helt perfekt att addera i den klassiska gin & tonicen.

TILL RECEPTET>>

8. Pisco passion sour

Passionsfrukt är aldrig fel att addera i sommarens drinkar. Pisco är en aromatisk och druvig brandy som utgör nationaldryck i både Chile och Peru. En läskande och syrlig drink att bjuda gästerna på!

TILL RECEPTET>>