ELLE mat & vin fyller 30 år – se allt från jubileumsfesten!
Allra första ELLE mat & vin
Första numret av ELLE mat & vin kom ut i oktober 1995. Då hette tidningen ELLE à la carte (2006 bytte vi namn till ELLE mat & vin) och var den första ELLE-titeln i hela världen med fokus på mat och dryck. Det blev snabbt en succé – och snart kopierade fler länder konceptet, så i dag finns det ELLE Eeten i Nederländerna, ELLE Gourmet i Spanien, Italien, Japan, Belgien och Kanada, ELLE Cocina i Argentina och ELLE à table i Frankrike och Brasilien. Det är vi förstås extra stolta över!
Lyxig mingelfest
Födelsedagen firades på Villa Dagmar med en härlig och lyxig festkväll där det bjöds på smakrika kanapéer som friterad donut med hummer, citron och espelette, brioche med pata negra och kaviar samt parmesancrème och kaviar, kammussla med vaniljhollandaise och krispig lök samt macarons med körsbär och tonkabönor.
Till det fick gästerna utvalda drycker: bubbel, vitt och rött vin från Vinoteket, öl och alkoholfri öl från 1664 Blanc samt limonata från Mino Market. Dessutom fick gästerna en helt egen glassbar via Farbror Arnes – där glassen serverades i portionsbitar med valfri topping av strössel och såser.
Ett stort grattis
ELLE mat & vins editionschef hälsade alla välkomna och skålade för födelsedagen och stämningen steg ännu mer med hjälp av DJ Eltoon bakom dj-båset och vimmelplåtning vid jubileumsomslaget av ELLE mat & vin. Kvällen fortsatte med generöst med mat och dryck – en underbar tillställning som tillfredsställde alla smaksäkra gäster!
Scrolla ned och se allt från ELLE mat & vins jubileumsfest!
Tack till ELLE mat & vins jubileumsfests sAMARBETSPARTNERS
Foto: David Jansson