Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Carpacciosallad med rostade mandlar

14 apr, 2023 
AvLouisa Lorang
Recept på carpacciosallad med rostade mandlar
Lyxa till det och bjud på en carpacciosallad med rostade mandlar och parmesan – svårslaget god!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Carpacciosallad med rostade mandlar

Rosa nötkött och parmesan skapar en umamibomb. De rostade mandlarna bidrar med gott kras.

Lyxig carpacciosallad med rostade mandlar

6 portioner

Du behöver:

100 g mandel
300 g rostbiff
50 g parmesan
50 g rucola
1 msk olivolja
Salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Rosta mandlarna i en torr stekpanna i 4–5 minuter. Låt kallna och hacka. Lägg upp rostbiffsskivorna på ett fat. Riv parmesanen och skölj rucolan.
  2. Fördela parmesan, rucola och mandel över köttet. Ringla olja över, salta och peppra. Servera genast, gärna med ett gott bröd.

Foto: Rikke Westesen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons