Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Nu kan du räkna ner till julafton med en adventskalender fylld med bubbel

20 sep, 2022 
AvEmma Castman
Adventskalender med bubbel 2022
Vad sägs om att inleda decembermånaden med en adventskalender fylld med bubbel? Spana in nyheten som alla prosecco-fan kommer att älska!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bubbelskola: temperatur och lagringBrand logo
Bubbelskola: temperatur och lagring

Från choklad och lakrits till hudvård och smink. Ja, numera finns det en uppsjö av olika adventskalendrar på marknaden – och för varje år som går ser utbudet ut att växa.

Men oavsett hur många olika varianter som finns är det få saker som slår en adventskalender fylld med bubbel och vin. För vem vill inte överraskas med spännande dryck varje dag från första december fram till julafton och samtidigt ges möjligheten att testa oupptäckta viner som i bästa fall leder till att man hittar en (eller flera) nya favoriter?

Vin och bubbel i din adventskalender – tre varianter från 2022

Det är Vinoteket som har adderat tre olika adventskalendrar till sitt sortiment i år – och samtidigt sett till att det finns något för alla smaker. Vad sägs till exempel om en bubbelkalender, en kalender fylld med italienska viner eller en med vin från olika delar av världen? Läs mer om de olika varianterna nedan!

Adventskalender fylld med bubbel

Adventskalender med bubbel 2022

Älskar du bubbel är adventskalendern Italian Sparkling Christmas definitivt något för dig. Prosecco, Spumante, vitt och rosa – ja, innehållet är varierat och består sammanlagt av elva olika viner om 24 flaskor med 20 centiliter i varje. Pris: 1 199 kronor.

Adventskalender med viner från Italien

Adventskalender med viner från Italien 2022

För dig som föredrar italienska viner är A taste of Italian Christmas kanske valet för dig? Här får du ta del av 24 luckor fyllda med bubbel, vitt och rött vin från olika delar av Italien. Totalt 14 olika viner om 24 flaskor med 18,7 eller 20 centiliter i varje. Pris: 1 299 kronor.

Adventskalender med blandade viner

Föredrar du olika länder snarare än ett specifikt är det här ett passande alternativ. Ta del av 24 småflaskor från olika vingårdar runt om i världen och låt dig överraskas med allt från vitt och rött till mousserande. Pris: 1 499 kronor.

Foto: Gabriele Salzani, vinoteket.com

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons