Artikeln innehåller reklamlänkar

Prosecco Pong – det ultimata festspelet!

10 jan, 2022 
AvJoel Linde
Har du spelat Prosecco Pong?
Glöm ölspelet! Nu finns det ett mycket roligare – och glammigare – festspel. Prosecco Pong är här och påminner om det klassiska spelet Beer Pong.
Annons

Pluggade du på college har du garanterats skolats i den ädla sporten Beer Pong (ölpingis på svenska). Det är så klart möjligt att du spelat det även utanför Nordamerikas gränser eftersom det är det ultimata festspelet. Men alla älskar inte öl, speciellt inte rumstempererad ur ett plastglas, och för er finns nu den ultimata ersättaren:

Prosecco Pong!

Det är inte svårare än att du spelar på samma sätt, fast med prosecco och fancy champagneskålar av plast i stället för rumstempererad, avslagen öl i röda plastglas.

Paketet finns att beställa för 149 kr här (reklamlänk) och det inkluderar 12 glas samt 3 bollar. Addera ditt eget favoritbubbel att fylla glasen med sen är festen igång!

Har du spelat Prosecco Pong?
Klicka på bilden för att komma direkt till spelet!
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Fixa håret som Thérèse HellströmBrand logo
Fixa håret som Thérèse Hellström
Annons