4 recept som hör hemma på alla buffébord

4 recept som hör hemma på alla buffébord

Några få utvalda favoriter, finstämda smaker och rätter som håller sig fräscha även efter en stund på bordet – med den här buffén gör du succé.
17 april, 2023
4 enkla knep - spara pengar på lunchlådan
1:02

Efter reklamen: 4 enkla knep - spara pengar på lunchlådan

(1:02)

Slå på ljud

Vankas det student, födelsedagsfirande eller bara gammal hederlig fest? Buffé är alltid ett gott alternativ, därför har vi här samlat fyra favoriter som håller sig en stund, även om det får stå framme ett tag. Här finns två matiga sallader – en med kallrökt lax, avokado och vitlökskrutonger och en lyxig carpacciosallad med rostade mandlar och parmesan. Buffébordets stjärna är utan tvekan risottobollarna arancini som serveras med en mustig tomatsås. Otroligt goda och frasiga små munsbitar som alla kommer älska! Till efterrätt blir det den klassiska banankakan men här uppgraderade med ett lager mörk choklad på toppen och hackade hasselnötter.

SALLAD MED LAX, AVOKADO OCH KRUTONGER

Rökt lax och knapriga vitlökskrutonger är så enkelt och så gott.

Till recept>>

Matig sallad med rökt lax, avokado och krutonger
Rikke Westesen
Stor guide: Så fixar du en lyckad fest

ARANCINI MED TOMATSÅS

Frasigt goda små risottobollar – omöjligt att bara ta en!

Till recept>>

Frasigt goda risottobollarna arancini doppas i en mustig tomatsås
Rikke Westesen

CARPACCIOSALLAD MED ROSTADE MANDLAR

Rosa nötkött och parmesan skapar en umamibomb. De rostade mandlarna bidrar med gott kras.

Till recept>>

En carpacciosallad med rostade mandlar osar lyx på buffébordet
Rikke Westesen
Ost, kryddor och frukt – 3 bröd med en festlig twist

BANANKAKA MED HASSELNÖTTER OCH MÖRK CHOKLAD

Avsluta buffén med en söt och mustig banankaka deluxe.

Till recept>>

Läcker banankaka med hasselnötter och mörk choklad
Rikke Westesen
Middag hos Wood: Chokladbudino
3:42

Efter reklamen: Middag hos Wood: Chokladbudino

(3:42)

Slå på ljud