4 lyxiga recept där ägget är stjärnan

4 lyxiga recept där ägget är stjärnan

I form av frasig maräng, som len hollandaise eller bara som de är – här är en finstämd meny med ägg och rom, med en lite lyxigare twist.
3 otippade och goda efterrätter du kan göra med jordgubbar i sommar
1:37

Efter reklamen: 3 otippade och goda efterrätter du kan göra med jordgubbar i sommar

(1:37)

Slå på ljud

I den här menyn är det ägget som är stjärnan och möjligheterna är oändliga. Baka äggulan och servera med färsk lök och citrontimjan blir både vacker och gott. En lyxigt god liten aptitretare är pumpapuré med löjrom som gör sig bäst med ett glas bubbel. Kvällen huvudrätt blir torsk med palmkål, pomelo och egen spenathollandaise. Efterrätten dukas upp i djupa skålar så kan du knäcka marängflarnet direkt ner över chokladkrämen!

BAKAD ÄGGULA MED FÄRSK LÖK OCH CITRONTIMJAN

Subtila smaker i en elegant enkel rätt.

Till recept>>

Börja med bakad äggula med färsk lök och citrontimjan
Stine Christiansen

PUMPAPURÉ MED LÖJROM

En symfoni för gommen med lena, läckra konsistenser och fina smaker.

Till recept>>

Bjud på pumpapuré med löjrom
Stine Christiansen

TORSK MED PALMKÅL, POMELO OCH SPENATHOLLANDAISE

Krämig och grön hollandaise och len torsk får hjälp på tallriken av sötsyrlig pomelo – supergott!

Till recept>>

Servera torsk med palmkål, pomelo och spenathollandaise
Stine Christiansen

MÖRK CHOKLADKRÄM MED LEMON CURD OCH MARÄNGFLARN

Len choklad, krämig curd med lite piggt sting av citron toppad med krispig maräng – vilken dröm!

Till recept>>

Bjud på mörk chokladkräm med lemon curd och marängflarn till efterrätt
Stine Christiansen