Ibland måste man unna sig att lyxa till det lite extra goda tillbehör på tallriken. Testa klassiska hasselbacksmetoden och gör en riktigt god hasselbackssötpotatis som serveras med lönnsirapsglaze. Eller den krämiga potatis- och mozzarellapajen som är ett säkert kort till i stort sett allt. Vår favorit är filodegspaketen fyllda med feta och spenat, de blir en härlig överraskning på tallriken.
HASSELBACKSSÖTPOTATIS MED LÖNNSIRAPSGLAZE OCH FLÄSKFILÉ
Hasselbacksmetoden funkar på alla rotsaker, inte bara på potatis.
Till recept>>
FETA OCH SPENAT I FILODEGSPAKET MED STEKT LAX
Små smakrika paket blir både gott och vackert på tallriken. Passar förstås till annat än lax också!
Till recept>>
KRÄMIG POTATIS- OCH MOZZARELLAPAJ MED VEGOBIFFAR
Som gratinerat potatismos fast i en paj – mäktig, krämig och fantastiskt god!