3 söta efterrätter – bakade på säsongens frukt och bär
Har du fått uppleva skördelycka denna säsong? Har du korgar fyllda med hallon, blåbär och plommon? Lyckos dig i så fall! Med säsongens godaste bär ska du absolut baka vår sagolika drottningmoussetårta med en vit chokladbotten och massa färska bär på toppen. Eller så kombinerar du den vita chokladen med hallon och bakar ljuvligt saftiga muffins. Känner du dig dock lite lat så använder du färdig filodeg och gör en frasig galette med plommon och hasselnötter. Det här är gofika för alla!
Drottningmoussetårta med vit chokladbotten
Elegant drottningmoussetårta som smakar sagolikt med vit chokladbotten och färska bär på toppen.
Recept: Drottningmoussetårta
Hallonmuffins med vit choklad
Hallon och vit choklad är en utmärkt kombo – testa själv i saftiga muffins!
Recept: Hallonmuffins
Galette med plommon och hasselnötter
Med färdig filodeg fixar du snabbt en tjusig galette.
Recept: Galette med plommon