3 recept ur Siri Barjes nya kokbok Snacks
Siri Barje definierar snacks som något gott du kan äta med en hand, utan kniv och gaffel, och det är precis vad hennes nya kokbok Snacks (Natur & Kultur) handlar om. Den är en hyllning till smårätter, plock och dippar, hon delar generöst med sig av sina bästa tips på hur du enkelt kan kombinera dem för att komponera en komplett middag – eller hur du gör något extra gott bara för dig själv. Här finns massa gott att välja mellan, med den här kokboken i hyllan behöver du aldrig mer fundera över vad du ska äta!
3 smakprov ur Siri Barjes nya kokbok Snacks
Ranchdipp med gräddfil, dill och persilja
Ranch! Visst känns det världsvant på något sätt!
Recept: Ranchdipp med crostini och grönsaker
Caesarpizza med parmesan, sardeller och chili
En färdig pinsa är en snabb genväg till den här läckra pizzan med hemgjord caesardressing.
Recept: Caesarpizza med parmesan
Kräftskagen med kewpie, salladslök och sesam
Siris kräftskagen gör du bäst i att servera på smörstekt bröd!
Recept: Kräftskagen med kewpie
Recept och bilder ur kokboken Snacks (Natur & Kultur)
Foto: Roland Persson