Krämig polenta, bearnaise och pavlova – 3 lyxiga recept med ägg

Krämig polenta, bearnaise och pavlova – 3 lyxiga recept med ägg

Nu knäcker vi några ägg och lagar fyllig bearnaise, frasig ­pavlova och krämig polenta. Allt blir godare med ägg!
24 februari, 2023
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen
2:00

Efter reklamen: Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

(2:00)

Slå på ljud

Ägg kan vara bland det mest mångfacetterade livsmedlet vi har i våra hem! Antingen lagar du upp en krämig rotsakspolenta med skivad svamp, vispar en egen bearnaise och serverar den till gratinerad hummer eller så gör den magisk pavlova med matcha och passionfruktscurd. Eller varför inte alla tre i en storslagen trerättersmeny?

KRÄMIG ROTSAKSPOLENTA

Vanligtvis görs polenta på majsgryn, men här använder vi färsk majs till en extra krämig variant.

Till recept>>

Gör en extra krämig rotsakspolenta med färsk majs
JENSEN ALAN
4 lyxiga recept där ägget är stjärnan

GRATINERAD HUMMER MED KRÄMIG BEARNAISE

Skaldjur med bearnaise? Javisst!

TILL RECEPT>>

Bjud på gratinerad hummer med krämig bearnaise
JENSEN ALAN
3 riktigt goda rätter med ägg

PAVLOVA MED MATCHA OCH PASSION

Matcha-pavlovorna med passionsfruktscurd tar ett tag att göra men de är värda allt besvär.

TILL RECEPT>>

Så gör du pavlova med matcha och passion
JENSEN ALAN
Så gör du din egen smoothiebowl
0:14

Efter reklamen: Så gör du din egen smoothiebowl

(0:14)

Slå på ljud