Tre godingar att lägga på grillen

Tre godingar att lägga på grillen

Grillad sparris till förrätt, spett till varmrätt och en barnsligt god dessert med pinnbröd – hela härliga middagen tillagas på grillen ikväll.
25 maj, 2022
6:16

Efter reklamen: Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

(6:16)

Slå på ljud

Tänd grillen och tillaga hela middagen utomhus! Starta med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och en örtig vinägrett. Huvudrätten blir saftiga oxfiléspett med krämiga korngryn och lätt grillade ärtskidor. Till efterrätt blir det en barndomsklassiker i ny, god skrud – grillat pinnbröd med smak av kanelbulle som serveras med hallon och vaniljglass. Hur gott?

SALLAD MED GRILLAD SPARRIS, KALLRÖKT LAX OCH ÖRTVINÄGRETT

Massor av härliga smaker, toppade med röda vinbär!

Till recept>>

Börja middagen med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och örtvinägrett
Columbus Leth

OXFILÉSPETT MED KORNOTTO OCH GRILLADE ÄRTSKIDOR

Krämiga korngryn passar perfekt till grillat!

Till recept>>

Grilla oxfiléspett med kornotto och ärtskidor
Columbus Leth

GRILLAT PINNBRÖD MED KANELBULLESMAK OCH HALLON

Barnsligt gott! Pimpat med kanelbullesmak.

Till recept>>

Till efterrätt blir det grillat pinnbröd med kanelbullesmak och hallon
Columbus Leth