Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Tre godingar att lägga på grillen

25 maj, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Tre godingar att lägga på grillen
Grillad sparris till förrätt, spett till varmrätt och en barnsligt god dessert med pinnbröd – hela härliga middagen tillagas på grillen ikväll.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Tänd grillen och tillaga hela middagen utomhus! Starta med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och en örtig vinägrett. Huvudrätten blir saftiga oxfiléspett med krämiga korngryn och lätt grillade ärtskidor. Till efterrätt blir det en barndomsklassiker i ny, god skrud – grillat pinnbröd med smak av kanelbulle som serveras med hallon och vaniljglass. Hur gott?

SALLAD MED GRILLAD SPARRIS, KALLRÖKT LAX OCH ÖRTVINÄGRETT

Massor av härliga smaker, toppade med röda vinbär!

Annons

Till recept>>

Börja middagen med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och örtvinägrett

OXFILÉSPETT MED KORNOTTO OCH GRILLADE ÄRTSKIDOR

Krämiga korngryn passar perfekt till grillat!

Till recept>>

Grilla oxfiléspett med kornotto och ärtskidor

GRILLAT PINNBRÖD MED KANELBULLESMAK OCH HALLON

Barnsligt gott! Pimpat med kanelbullesmak.

Till recept>>

Till efterrätt blir det grillat pinnbröd med kanelbullesmak och hallon

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons