Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Tre godingar att lägga på grillen

25 maj, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Tre godingar att lägga på grillen
Grillad sparris till förrätt, spett till varmrätt och en barnsligt god dessert med pinnbröd – hela härliga middagen tillagas på grillen ikväll.
Annons
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Tänd grillen och tillaga hela middagen utomhus! Starta med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och en örtig vinägrett. Huvudrätten blir saftiga oxfiléspett med krämiga korngryn och lätt grillade ärtskidor. Till efterrätt blir det en barndomsklassiker i ny, god skrud – grillat pinnbröd med smak av kanelbulle som serveras med hallon och vaniljglass. Hur gott?

SALLAD MED GRILLAD SPARRIS, KALLRÖKT LAX OCH ÖRTVINÄGRETT

Massor av härliga smaker, toppade med röda vinbär!

Börja middagen med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och örtvinägrett

OXFILÉSPETT MED KORNOTTO OCH GRILLADE ÄRTSKIDOR

Krämiga korngryn passar perfekt till grillat!

Grilla oxfiléspett med kornotto och ärtskidor

GRILLAT PINNBRÖD MED KANELBULLESMAK OCH HALLON

Barnsligt gott! Pimpat med kanelbullesmak.

Till efterrätt blir det grillat pinnbröd med kanelbullesmak och hallon
Annons