Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Sexigaste filmerna genom tiderna

27 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Fifty Shades of Grey och En djävulsk romans
Passion, åtrå och kemi! Söker du en film innehållande heta scener så är det här listan för dig! Vi har nämligen samlat 10 av de sexigaste filmerna genom tiderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 filmer som faktiskt är bättre än böckernaBrand logo
VIDEO: 5 filmer som faktiskt är bättre än böckerna

Även om det "bara" är skådespel så blir det ibland riktigt bra. Vissa skådespelare har nämligen den där lilla extra kemin mellan sig, du vet när det nästan slår gnistor. Som tittare kan man genom skärmen känna deras åtrå och lust. I den här listan hittar du tio filmer som är riktigt sexiga!

1. Titanic

Titanic

Här har vi en riktig klassiker, det må vara en tragisk romans vi får bevittna men det blir ändå några glödheta scener mellan Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Bilscenen eller "I want you to draw me like one of your French girls", ni fattar, kemin går inte att klaga på i Titanic.

Annons

2. Magic Mike

Magic Mike

Channing Tatum, Matthew McConaughey, Joe Manganiello, Matthew Bomer, Alex Pettyfer och Adam Rodriguez spelar en grupp framgångsrika manliga strippor och ja...det blir hett!

3. Fifty Shades of Grey

50 shades of grey

Förmodligen inte helt oväntat att filmerna om Anastasia (Dakota Johnson) och Christian (Jamie Dornan) finns med på denna lista. Den framgångsrika affärsmannen Christian och collegestudenten Anastasia dras till varandra från första mötet. En spännande romans inleds och Christian introducerar Anna för en värld av sex, lyx och BDSM .

Annons

Förutom Fifty Shades of Grey tillhör även de två filmerna Fifty Shades Darker och Fifty Shades Freed triologin.

4. Blue is the warmest color

Blue is the warmest color

I den franska filmen Blue Is the Warmest Color får vi följa en kärlekshistoria om två unga tjejer Adèle och den blivande målaren Emma. Det romantiska dramat från 2013 är baserat på romanen med samma titel.

5. En djävulsk romans

Cruel Intentions

En djävulsk romans eller Cruel Intentions som den heter på engelska är en något galen ungdomsfilm från 1999. Filmen handlar om en vadslagning mellan huvudrollsinnehavarna Sebastian (Ryan Phillippe) och Kathryn (Sarah Michelle Gellar). Kan Sebastian förföra den pryda Annette (Reese Witherspoon) innan sommarlovet är slut? Om inte, får Kathryn Sebastians bil. Om han lyckas, får Sebastian - Kathryn.

Annons

Men det är inte främst handlingen som gör denna film sexig utan den påtagliga kemin mellan Ryan Phillippe och Reese Witherspoon. De två skådespelarna blev nämligen ett par och gifta sig samma år som filmen släpptes, så att de suktade efter varandra även på filmduken kanske inte är så konstigt.

6. Burlesque

Burlesque

Denna musikal med Cher och Christina Aguilera i huvudrollerna kvalar absolut in i denna lista. Riktigt sexiga dansnummer utlovas!

7. After

After

After är den första filmen i en serien som baseras på Anna Todds böcker. Filmen har tidigare beskrivits som en blandning av Fifty Shades of Grey och en traditionell collagefilm.

Annons

I After får vi följa Tessa vars liv rörs om ordentligt när hon möter Hardin. Det blir minst sagt en stormig kärlekshistoria.

After We Collided och After We Fell är både uppföljare till After. Dessutom väntas den fjärde filmen After Ever Happy i serien har premiär under 2022.

8. The twilight saga: breaking Dawn - Part 1

The Twilight

Det må vara över 10 år sedan den hade premiär men kemin mellan Bella (Kristen Stewart) och Edward (Robert Pattinson) i Twilight kommer aldrig glömmas bort. Och kanske alla hetast är väl ändå smekmånad-scenen...

Annons

Låter sexiga varulvar och vampyrer lockande, då är Twilight-sagan något för dig!

9. Safe Haven

Safe Haven

En mystisk kvinna vid namn Katie (Julianne Hough) kommer till en liten amerikansk stad. Trots att hon försöker att hålla sig ifrån andra människor och inte komma dem nära, så träffar hon kärleken i änklingen Alex (Josh Duhamel). Han tvingar henne att möta det mörka i sitt förflutna och det blir en spännande historia med många riktigt heta scener.

10. Malcolm & Marie

Malcome & Marie
Foto: Netflix

I detta romantiska och intima drama från 2021 hittar vi Zendaya och John David Washington i rollerna. Den svartvita filmen utspelar sig under en lång natt, och endast i deras hem (främst sovrummet).

Annons

I trailern beskrivs filmen inte som en kärlekshistoria utan en historia om kärlek. Det blir en turbulent berättelse om makarna som har delade åsikter om saker i sin relation men kemin är aldrig något problem. Stämningen mellan dem är nämligen elektrisk.

SE OCKSÅ: Se skådisar och regissörer som varit i storbråkBrand logo
SE OCKSÅ: Se skådisar och regissörer som varit i storbråk

Artikelinspiration: Instyle, Popsugar Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons