Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kristen Stewarts bröllopsplaner med fästmön Dylan Meyer

29 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kristen Stewart och Dylan Meyer.
Förra året förlovade sig skådespelaren Kristen Stewart med kärleken Dylan Meyer.
Nu berättar hon att paret inte kommit särkilt långt i planeringen.
– Det är en skrämmande grej, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var sommaren 2019 som Kristen Stewart och Dylan Meyer blev ett par. De träffades på en filminspelning och Meyer var där i rollen som manusförfattare medan Stewart skulle skådespela.

TV: Kristen Stewart och Dylan Meyers kärlekssagaBrand logo
TV: Kristen Stewart och Dylan Meyers kärlekssaga

När Spencer-skådisen fyllde år i fjol postade flickvännen en bild på sin älskade och deras hund.

”Livet är verkligen härligare med denna söta lilla familj. Grattis på födelsedagen, ungen. Du slår mig med häpnad”, löd texten.

Och på bilden var det något som stack ut. På Kristen Stewarts finger satt en glänsande ring, och så klart började de spekuleras om en förlovning hade skett. Det var inget som de gick ut med då, men i november lät skådisen (som kan vara aktuell för en Oscarsnominering för sin rolltolkning av prinsessans Diana) att de var förlovade och att var Dylan Meyer som friat.

Annons

Kristen Stewart om förlovningen

Det berättade hon i radioshowen The Howard Stern show.

– Vi ska gifta oss, vi ska helt klart göra det. Jag ville bli friad till, så jag tror nog att jag hade mejslat fram hur jag ville ha det, och hon prickade in det perfekt. Vi ska gifta oss, det kommer att hända, säger hon i programmet.

Trots att de bott i samma stad och verkat inom samma bransch i många år hade deras vägar inte korsats förrän där på filminspelningen.

– Jag ba: ”Var har jag varit och hur har jag inte kunnat veta om dig?”. Hon har liksom bott i Los Angeles där jag har mitt liv men på något vis har vi aldrig strålat samman?

”Vill inte vara förlovad i fem år”

Nu berättar Kristen Stewart mer om sina känslor kring bröllopet, och hur långt de kommit med planeringen. Eller hur långt de inte kommit, rättare sagt.

– Det är mycket. Det är en skrämmande grej. Jag har också mycket för mig nu, säger Kristen Stewart i en intervju med CBS Sunday Morning.

Något datum för när det ska äga rum är inte satt än.

– Jag tror att det kommer att ske när det är meningen att ske. Men samtidigt vill jag inte vara förlovad i fem år. Vi vill ju göra det.

Foto: TT

Se också: Kristen Stewarts stilresa genom årenBrand logo
Se också: Kristen Stewarts stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons