10 feel good-filmer på Netflix som alla måste se

Feelgood-filmer på Netflix

Love in the Villa, The Last Summer och Friendzone är tre exempel på riktigt bra feel good-filmer som går att streama på Netflix just nu. Spana in fler titeltips här!
08 september, 2022
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022
1:11

Efter reklamen: 5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

(1:11)

Slå på ljud

Sugen på att stänga ute världen för en stund och vila ögonen på en film som både får dig att skratta och må bra? Då ska du definitivt läsa vidare. Här listar vi tio tips på riktigt bra titlar på Netflix!

Feel good-filmer på Netflix

Love in the Villa (2022)

Handling: Romantisk komedi om Julie som åker på sin drömresa till Verona. Allt blir dock inte som hon tänkt sig då hon till sin förfäran inser att det redan bor någon i huset hon hyrt – nämligen en riktigt snygg man.

Aline (2020)

Handling: Musikdrama om en talangfull sångerska som är yngst i en syskonskara på 14. Hon får hjälp av en producent och tittarna får följa hennes väg mot framgång. Inspirerad av Celine Dions liv.

Look Both Ways (2022)

Handling: Romantisk dramakomedi med bland andra Lili Reinhart. Handlar om Natalie som plötsligt kastas in i två parallella verkligheter när hon gör ett graviditetstest på sin examensdag. Frågan är vad livet och kärleken kommer att föra med sig?

Hello, Goodbye, and Everything in Between (2022)

Handling: Romantisk tonårsfilm baserad på Jennifer E. Smiths bästsäljare. Handlar om Clare och Aidan som kom överens om att göra slut inför college – men bestämmer sig för att gå på en sista dejt. Frågan är om den kan ändra allt och ge deras kärlek en chans?

Falling Inn Love (2019)

Handling: Kärleksfull komedi om en framgångsrik tjej från San Francisco som vinner ett värdshus på Nya Zeeland och bestämmer sig för att lämna stadslivet och flytta dit. Väl på plats träffar hon en väldigt stilig snickare som hjälper henne att rusta upp byggnaden.

Toscana (2022)

Handling: Romantiskt drama om en dansk kock som åker till Toscana för att sälja sin pappas företag. Väl där träffar han en kvinna som förändrar hans syns på både kärleken och livet.

The Last Summer (2019)

Handling: Gripande tonårsfilm om ett gäng ungdomar från Chicago som brottas med allt från drömmar och relationer till identiteter under sin sista sommar innan college.

Battle: Freestyle (2022)

Handling: Känslosamt drama och uppföljaren till Battle. Handlar om Amalie som blir helt till sig när hennes och Mikaels dansgrupp väljs ut för en tävling i Paris. Återföreningen med hennes mamma bidrar dock till bristande koncentration.

Hello, My Name Is Doris (2015)

Handling: Dramakomedi om en 60-åring som börjar på självhjälpskurs efter sin mammas död. Kursen leder till att hon vågar bli mer öppen och börjar uppvakta en betydligt yngre kollega.

Friendzone (2021)

Handling: Komedi om romantikern Thibault som hoppas på kärlekslycka mellan honom och kompisen Rose. Frågan är om han lyckas ta steget från bästa vän till pojkvän?

Foto: TT