Veckans horoskop: Så blir 3/6-9/6 för ditt stjärntecken

29 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
veckans horoskop vecka 23 2024
Felicia Stålkrantz Baurén
Vecka 23 2024 bjuder på en Nymåne i Tvillingarnas tecken och det står för förändringar, drömmar och vikten av att följa sitt hjärta. Se hur Nymånen påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #2 - Merkurius retrogradBrand logo
ELLE Astro #2 - Merkurius retrograd

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan väldigt förnuftigt. För dig handlar måndagen och tisdagen om att hitta en bra arbetsrytm och att beta av en sak i taget utan att stressa. Onsdagen bjuder på glädje och nöjen. Det blir ett avbrott i vardagen som passar dig utmärkt. På torsdagen är det Nymåne i Tvillingarnas tecken och det ger dig ny energi och hopp om framtiden. Fredagen kretsar kring ett möte medan lördagen handlar om familjen. På söndagen finns det mycket energi i ditt horoskop.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med Månen i Oxens tecken och det hjälper dig att tänka praktiskt. Du känner dig lite tilltufsad av kritik som du fått, så nu vill du bevisa att du är bra. Onsdagen handlar om en vän till familjen och ett firande av något slag. Nymånen på torsdagen inspirerar dig att tänka annorlunda kring ett hemmaprojekt som du påbörjat. Fredagen blir lite av en mellandag, särskilt om du arbetar. På lördagen träffar du gärna vänner medan söndagen handlar om att träna och att vara aktiv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en enkelhet hos dig i början av veckan som gör att du inte komplicerar till saker. Du stoppar i tid även om du skulle kunna peta lite mer i dina projekt, ett praktiskt sätt att tänka som du lånar från Oxen. Onsdagen blir en ganska intensiv och stressig dag medan torsdagen bjuder på utomhusnöjen och massor av glädje. Det blir en dag då du gärna umgås med familj och vänner. Fredagen handlar om att tänka sig för. Lördagen och söndagen blir roliga dagar med mycket shopping.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du för envis för ditt eget bästa. Tisdagen handlar om lojalitet medan onsdagen bjuder på en strukturell utmaning på jobbet. Det blir en dag då du för börja om från början. Torsdagen handlar om att njuta lite extra av livet och att skämma bort dig själv. På fredagen säger du sanningen så som du ser den medan lördagen bjuder på en utflykt och på god mat. Under söndagen stöttar du en släkting som behöver din hjälp i en ekonomisk fråga. Hen gillar att slösa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar åt dig av kritik under måndagen och det kan göra att du hamnar i en besvärlig sits. Tisdagen och onsdagen bjuder på stressiga men roliga och utmanande dagar. Torsdagen handlar om att andas ut och komma ikapp mentalt. Nymånen ger dig styrkan att fatta ett beslut som du tvekat inför. Fredagen blir social och aktiv medan lördagen fokuserar på att bli klar med ett projekt i hemmet. På söndagen unnar du dig lyx både i form av mat och shopping.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns ett väldigt envist drag hos dig under måndagen och tisdagen. Du sätter dig på tvären särskilt när det kommer till nya idéer och förändrade rutiner. Onsdagen handlar om att vara ödmjuk, något som inte är din starkaste sida. På torsdagen låter du Nymånens helande kraft läka gamla sår och du börjar se framåt igen. Fredagen handlar om att ta nya tag både på jobbet och privat. Helgen blir rolig men lite väl aktiv för att du ska få möjligheten att vila upp dig ordentligt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med att vara ovanligt bestämd och att inte vika ned dig bara för att dina kollegor tycker annorlunda. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara effektiv samtidigt som du inte tullar på kvaliteten. Onsdagen bjuder på drama , särskilt om du jobbar med starka kvinnor. Torsdagen blir en dag med förändringar och det är viktigt att du tillåter dig själv att växa. Fredagen blir romantisk medan lördagen kretsar kring praktiska frågor. Under söndagen ska du försöka att besöka en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen handlar om att inte stressa på saker, varken privat eller på jobbet. Du går igenom en process där du ska utvecklas och då måste det få ta tid, även om du är otålig. Tisdagen och onsdagen är dagar då du gör saker enligt ett visst mönster medan torsdagen blir en dag då du tillåter dig att tänka helt fritt och att leva i nuet. På torsdagen vill du helst kunna vara impulsiv så då bokar du ogärna in aktiviteter. Fredagen handlar om att hantera stress och helgen om att kunna koppla av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på väg in i en ny fas i livet och den startar den här måndagen. På många sätt kan just måndagen kännas som ett oskrivet blad. Tisdagen och onsdagen handlar om att förverkliga dina idéer medan torsdagens Nymåne inspirerar dig till att drömma stort. Under fredagen möter du en person som lyckas irritera dig med sitt självförtroende och sin karisma. Lördagen handlar om nöjen men också om att dra sitt strå till stacken. Under söndagen försöker du sluta fred med en ilsken släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med många goda föresatser som har med träning och rutiner att göra. På tisdagen tar du ansvar för ett djur eller en ung släkting. Onsdagen bjuder på nöjen och du har kul även om det blir en ganska sen kväll. Under torsdagen påbörjar du en ny del i ditt liv och det blir Nymånen som markerar det här steget. Fredagen handlar om att resa bort medan lördagen bjuder på nya miljöer. Söndagen handlar om att kompromissa och att kunna ta problemen som de kommer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att göra saker som du tycker är tråkiga men som du vet är nödvändiga. Under tisdagen unnar du dig att göra något för dig själv medan onsdagen bjuder på en tankeställare. Torsdagen blir en stressig dag eftersom det är mycket du ska hinna med på en begränsad tid. Fredagen blir en mysig mellandag där du faktiskt är fri att göra lite som du vill. Under lördagen är det mycket familj som gäller medan söndagen kan bjuda på en trevlig utflykt och framtidsdrömmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en stabilitet hos dig i början av veckan som hjälper dig att fatta tuffa beslut. Du känner att du kommer vidare och det är viktigt för dig. Tisdagen och onsdagen bjuder på mycket jobb och långa dagar så därför blir torsdagen en välkommen paus i vardagen. Kan du så tar du även ledig under fredagen för att få en lillsemester. Lördagen handlar om en konflikt i hemmet och om att acceptera att ni tänker olika. Under söndagen försöker du vara utomhus så mycket du kan.

Annons