Veckans horoskop: Så blir 27/5-2/6 för ditt stjärntecken

22 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
veckans horoskop elle
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan är det mycket luft och vatten i horoskopen vilket grundar för stora visioner och dagdrömmar. Se hur det påverkat ditt horoskop den här veckan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med stora visioner. Måndagen och tisdagen handlar om att planera framåt och om att göra saker efter eget huvud. Det finns en unik självständighet hos dig de här dagarna. Onsdagen blir en social dag där nya tankar möts medan torsdagen handlar om att anpassa sig. Fredagen blir en dag då du maskerar ditt missnöje på jobbet men pratar mycket om dina känslor privat. Lördagen bjuder på fysiska aktiviteter medan söndagen handlar om att vara kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med en bra energi efter en rolig helg. Måndagen och tisdagen handlar om att ta nya tag. Det gäller främst saker som har med försäljning och teknik att göra. Onsdagen blir en skön paus i vardagen där du unnar dig lyx. Torsdagen handlar om att blanda måsten med saker som du tycker är kul. På fredagen försöker du investerat en del tid i att skapa gemenskap på din arbetsplats. Lördagen handlar om att tänka praktiskt medan söndagen blir lite mer pysslig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tveksamhet hos dig under måndagen som rör en relation. Tisdagen och onsdagen blir fina dagar där du växer i kunskap och lärdomar. Under torsdagen börjar du på nya uppgifter i en större grupp, vilket kan skapa utmaningar. Fredagen kretsar kring starka känslor och passion, kanske är du nyförälskad. Lördagen blir en bra dag där du gärna umgås med vänner eller din partner. På söndagen lyckas du göra av med en hel del pengar på onödiga men roliga inköp.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket luft i början av veckan och det ger dig möjligheten att diskutera och skapa stora planer för framtiden på jobbet. Onsdagen bjuder på kreativt tänkande som utmanar många av de rutiner du har idag på din arbetsplats. Torsdagen handlar om att försvara en kollega mot ett envist rykte. Fredagen blir en glad och social dag. Lördagen handlar om personliga utmaningar där du gärna är den som styr och ställer. På söndagen behöver du tid att fundera över ett beslut som du är på väg att fatta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du jobbar emot dig själv i början av veckan. Elden inom dig driver på dina ambitioner medan luften i ditt tecken gör att du lätt fladdrar iväg i fokus. Tisdagen handlar om en hemlighet som du inte får avslöja. Onsdagen och torsdagen blir dagar då du fokuserar på det som är nytt på jobbet. Fredagen handlar om att ställa en kollega eller chef mot väggen. Lördagen blir en ganska trevlig dag där du tänker mer på kvällens nöjen än på dagens uppgifter. Söndagen bjuder på utomhusaktiviteter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är väldigt tankspridd under måndagen och tisdagen. Du dagdrömmer en hel del om framtiden, kärlek och visioner. Det är ovanligt att du som Jungfru är så här ofokuserad. Onsdagen bjuder på en utmanande uppgift att sätta tänderna i samt ett rykte om en kollega. Torsdagen handlar om att väga etik mot viljan att föra vidare en hemlighet. Fredagen blir lagom social, du umgås med ett fåtal men nära kollegor eller vänner. Lördagen bjuder på ett kärt återseende medan söndagen handlar om återhämtning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen kan du vakna på fel sida och det kommer att färga hela dagen. Tisdagen handlar om att erkänna ett fel medan onsdagen blir rolig och social. Onsdagskvällen bjuder på spontana nöjen. Under torsdagen försöker du övertyga en kollega om att vara modigare medan fredagen främst handlar om effektivitet. Fredagen kan bli stressig. På lördagen backar du en vän i en konflikt medan söndagen handlar om att ta hand om dig själv. Det blir en riktigt lyxig dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att vara väldigt trött och oförmögen att fatta större beslut. Lyssna på din kropp och driv inte på dig själv för hårt de här första dagarna. På onsdagen kommer det in ny energi i ditt horoskop så då kan du ta dig an lite mer utmanande uppgifter. Torsdagen handlar om en strukturförändring på din arbetsplats medan fredagen blir en rolig dag som kretsar kring bra nyheter. På lördagen blir du arg på en familjemedlem eller släkting. Söndagen handlar om att förlåta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att tänka framåt medan tisdagen fokuserar mycket på ett personligt problem som du upplever just nu. Onsdagen blir en stressig dag där du vill hinna med en hel del arbete men också aktiviteter som du bokat in privat. Torsdagen bjuder på lite vänskapligt skvaller och ett kärt återseende medan fredagen handlar om att driva upp tempot på jobbet men också om att ha kul på kvällen. Under lördagen säger du ja när du borde säga nej. Söndagen bjuder på familjemys.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en oväntad frihet och en stark tilltro till framtiden. Under måndag och tisdagen planerar du mycket. Om du ska studera så kollar du på kurser och andra alternativ, du kan också söka nya arbeten eller titta på bostad de här dagarna. Onsdag handlar om att skämma bort sig själv. Det blir en lyxig dag med extra allt. Torsdagen bjuder på ett angenämt möte medan fredagen består av hårt arbete och en liten jobbflirt. Lördagen utmanar dig att göra nya saker. En dag då du låter din kreativitet få flöda fritt. Söndagen handlar om rutiner men också om vänskap.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är det stora planer i rörelse. Det kan gälla både på ditt arbete eller en privat investering. Måndagen och tisdagen kretsar en hel del kring pengar medan onsdagen blir rolig och social. Då avviker du från dina vanliga rutiner och gör något helt annorlunda istället. Torsdagen bjuder på mycket frisk luft medan fredagen handlar om att se saker på ett nytt sätt. Du vidgar dina vyer den här dagen. Helgen blir intensiv med en hel del projekt som ska avslutas, det kommer att ta tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan utan motivation. Det har varit tufft på jobbet den senaste tiden och nu börjar din trötthet att ta över. Var snäll mot dig själv under måndagen och tisdagen. Undvik att sätta för mycket press på dig. Onsdagen handlar om att samarbeta med en ny kollega medan torsdagen bjuder på en annorlunda utmaning. Fredagen handlar och att acklimatisera sig till en ny grupp. Lördagen blir lugn och skön medan söndagen kretsar kring ett beslut som har med en försäljning att göra.

Annons