Artikeln innehåller reklamlänkar

Designerväskan du drömmer om – enligt ditt stjärntecken

05 mar, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
designerväska stjärntecken
TT
Drömmer du om att investera i en tidlös designerväska? Låt stjärnorna guida dig till en stilsäker klassiker som passar dig perfekt – enligt ditt stjärntecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar med väskor uppkallade efter sigBrand logo
Kändisar med väskor uppkallade efter sig

En designerväska är en stor investering och det kan vara svårt att avgöra vilken variant som kommer passa just din garderob och kännas aktuell, år efter år. Så vad passar bättre än att ta hjälp från stjärnorna? ELLE har kartlagt vilka designerväskor som passar dig helt perfekt – enligt ditt stjärntecken. Kanske hittar du din nya drömväska?

Väduren – Bottega Veneta Cassette

För en Vädur, känd för sin outröttliga energi och sitt mod, är Bottega Venetas Cassette-väska den perfekta accessoaren. Den minimalistiska väskan, som finns i många olika färgvariationer, är en perfekt kombination av lyx och mångsidighet. Med andra ord, en accessoar Väduren sent kommer att tröttna på.

Annons

Cassette, Bottega Veneta

Vädurens drömväska där minimalism möter oändliga färgkombinationer!

Oxen – Gucci Jackie Bag

Oxen, evigt ihågkommen för sin kärlek till tidlösa och välkonstruerade plagg och accessoarer, drömmer om Guccis klassiska Jackie-väska. Väskan, som lanserades redan 1962, blev en stor succé från allra första början med hjälp av Jackie Kennedy, vars sofistikerade stil går hand i hand med Oxens smak för klassiska och tidlösa accessoarer.

Jackie Bag, Gucci

Jackie Bag från Gucci är en drömsk klassiker i Oxens tidlösa garderob.

Annons

Tvillingarna – Fendi Baguette

Det är ingen överraskning att Fendis Baguette-väska går rakt in i Tvillingarnas hjärta. Med sin lekfulla och mångfacetterade personlighet uppskattar Tvillingarna att utforska mönster, färger och material i garderoben – och Baguette-väskan finns i (nästan!) oändligt många varianter. Väskan får mer än gärna vara ett vintage-kap.

Baguette, Fendi

Fendi Baguette finns i oändligt många varianter – perfekt för Tvillingarnas mångfacetterade personlighet.

Kräftan – Chanel Flap Bag

Det finns få stjärntecken som är så stilsäkra som Kräftan, och självklart speglas det även i drömväskan. Klassiskt mode och tidlösa accessoarer som kombineras med trendiga inslag ligger Kräftan nära om hjärtat, och Chanels ikoniska Flap Bag rimmar helt rätt med det. Drömmen för Kräftan är att investera i plagg och accessoarer som även framtida barnbarn kan använda.

Annons

Flap Bag, Chanel

Kräftan drömmer om en tidlös accessoar som går att kombinera med trendiga inslag – som Chanels ikoniska Flap Bag.

Lejonet – Nano Noé, Louis Vuitton

Lejonet, känd för sin självsäkerhet och sin förmåga att sticka ut, mår som allra bäst med en dramatisk väska på armen. Iögonfallande statement-plagg och accessoarer är mer regel än undantag i Lejonets garderob, och en färgglad Nano Noé från Louis Vuitton ligger högt upp på önskelistan.

Nano Noé, Louis Vuitton

En iögonfallande statement-väska faller Lejonet i smaken. Till exempel denna från Louis Vuitton!

Annons

Jungfrun – Goyard Saint Louis Bag

Jungfrun är en praktisk person som uppskattar att kunna hålla ordning i väskan. Mångsidiga accessoarer med funktionella detaljer är en evig favorit, och en toteväska står därför högt i kurs. Goyard Saint Louis Bag, en evig klassiker där du lätt kan organisera med mindre necessärer, uppfyller alla krav på Jungfruns drömväska.

Saint Louis Bag, Goyard

Ordning och reda är A och O för Jungfrun – och det rimmar rätt med Saint Louis Bag från Goyard.

Vågen – Hermès Birkin

Vågen är harmonisk, stilmedveten och i ständig balans. I Vågens garderob är det sällan du hittar mönster och färgsprakande plagg – där har du istället basplagg jordnära nyanser i en harmoniserad balans och väl utvalda, lyxiga detaljer. Hermès Birkin-väska står alltid på Vågens önskelista eftersom den bockar av alla rätt: välgjord, lyxig och en evig klassiker.

Annons

Birkin, Hermès

Väskornas väska Hermès Birkin är precis vad Vågen drömmer om. En välgjord klassiker som håller idag och om 100 år!

Skorpionen – Loewe Puzzle Bag

Det är inte sällan Skorpionen beskrivs som passionerad, gåtfull och full av djupa tankar. I modeväg har Skorpionen en experimenterande attityd som ofta ges uttryck genom nytänkande och inspirerande accessoarer. Loewes moderna klassiker Puzzle Bag med sin asymmetriska design faller Skorpionen helt rätt i smaken.

Puzzle Bag, Loewe

Skorpionens gåtfulla personlighet dras till intressanta former och snitt, till exempel Puzzle Bag från Loewe.

Skytten – Saint Laurent Joe Backpack

Den äventyrslystna Skytten är alltid på språng och har stora ambitioner om att upptäcka världen och prova nya saker. Det speglas direkt i Skyttens stil där den röda tråden är bekväma plagg och mångsidiga accessoarer. En ryggsäck som går att styla i all oändlighet passar Skytten som handen i handsken, särskilt Joe Backpack från Saint Laurent.

Joe Backpack, Saint Laurent

När Skytten alltid är på språng passar en ryggsäck perfekt – särskilt en som funkar både till jobb som till fest.

Stenbocken – Dior Bowling Bag

Stenbockens garderob kan enklast beskrivas som disciplinerad och konsekvent. Här ryms bara plagg och accessoarer som speglar deras framgång och stabilitet, och deras sofistikerade stil skvallrar om exklusiva materialval och lyxiga detaljer. Stenbocken uppskattar vintage och är känd för att göra makalösa fynd. En Dior Bowling Bag i fint vintageskick klappar Stenbockens hjärta lite extra för.

Annons

Bowling Bag, Dior

Det är inte sällan du ser Stenbocken utan ett riktigt vintage-fynd. En Bowling bag från Dior står högt på önskelistan!

Vattumannen – Diesel 1DR

Vattumannen är både originell och individualistisk i sin stil och älskar att sticka ut från mängden. Det är inte sällan du ser Vattumannen i eklektiska klädval och innovativa statement-plagg, och det återges självklart även i accessoargarderoben. Diesel är en favoritdesigner och väskan Diesel 1DR likaså.

1Dr, Diesel

Individualistiske Vattumannen klär sig trivs i en eklektisk stil med innovativa statment-accessoarer. Som den här väskan från Diesel!

Fiskarna – Balenciaga City Bag

Fiskarna har en konstnärlig sida som präglar deras garderob, och stilen skiftar mellan ständigt romantiskt och drömmande och strukturerade plagg och raka snitt. I väskväg gäller det att hitta ett mellanting – som Balenciaga City Bag. Väskan passar lika bra till en rockig look som till en drömsk midsommarklänning och kommer bli en evig favorit i Fiskarnas garderob.

City Bag, Balenciaga

Att skifta mellan olika stilar är Fiskarnas devis. City Bag från Balenciaga är en klassiker som gärna får flytta in i garderoben.

Elle kungligt #5 - Väskorna som är döpta efter DianaBrand logo
Elle kungligt #5 - Väskorna som är döpta efter Diana

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons