Dagens horoskop lördag 1/6

31 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE lördag 1/6
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för lördag 1/6.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #5 - AscendentenBrand logo
ELLE Astro #5 - Ascendenten

Väduren 21/3-19/4

Lördagen ser ut att bli en fysiskt aktiv dag där du håller igång, gärna utomhus. Du plockar fram din lite mer äventyrliga sida och du testar gärna gränser för hur mycket du vågar eller orkar. Det blir en rolig men jobbig dag. Kvällen handlar främst om nära och kära och att umgås tillsammans.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du skapa strukturer och få saker att fungera praktiskt. Det blir en bra dag då många pusselbitar faller på plats. Du försöker jobba aktivt med att skapa en känsla i allt du gör så att det inte blir för mycket rutin utan att det också finns utrymme för din kreativitet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar främst om att umgås med människor som står dig nära, det kan vara familj, vänner eller din partner. Det blir en dag som ger dig en massa härlig energi att ta med dig in i nästa vecka. Du behöver den här typen av paus för att kunna ladda batterierna.

Kräftan 21/6-22/7

Efter att ha lett och fördelat en hel del arbete på jobbet den senaste veckan så har du fått blodad tand. Plötsligt är du mycket roligare att ta initiativ och vara den som driver på, även privat. Idag är du den som både tar initiativ till aktiviteter och den som leder dem. Kvällen handlar om att skapa sommarkänsla.

Lejonet 23/7-22/8

Hela lördagen cirkulerar kring kvällens aktiviteter snarare än dagens. Du kanske är bortbjuden på fest, har en date eller en trevlig middag att gå på. Oavsett planer så vill du att det ska gnistra om dig och att gnistra tar tid. Det blir hemma SPA och mycket mys. Kvällen blir härlig.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en nära vän eller släkting som varit borta ett tag men idag är hen hemma igen och du tycker att det ska blir väldigt roligt att träffa hen igen. Lördagen handlar till stor del om er två och om att ta igen förlorad tid. Kvällen blir underhållande.

Vågen 23/9-22/10

Alla har vi den där vännen som ofta råkar i trubbel och idag så backar du upp hen när hen får problem. Du är väldigt lojal på det sättet att du alltid finns till hands när du behövs. Kvällen handlar om vänner och om att omge sig med många människor som du håller av.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns någon närstående som lyckas trigga dig till vansinne. Hen älskar att provocera dig och hen vet precis vilka knappar hen ska trycka på. Idag visar du din besvikelse väldigt öppet och det gör att hen blir extra retfull. Kvällen bjuder på en rolig utmaning.

Skytten 22/11-21/12

Idag tacka du ja till en aktivitet som du egentligen borde säga nej till. Du har alldeles för många järn i elden just nu och det finns en risk att du inte hinner med allt, särskilt inte när du är så impulsiv. Kvällen blir rolig och aktiv. Du håller igång och det känns bra för kroppen.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du chansen att vara extra kreativ. Även om du kan tycka det är skrämmande med så lösa tyglar så kommer du att uppskatta det mer och mer ju längre dagen går. Stenbocken är duktig på att agera självständigt bara du får förtroendet att göra det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt duktig på att påbörja saker som du sedan inte avslutar. Den här lördagen har du vigt åt att bli klar med en massa projekt och det kommer att gå bra så länge du håller dig till en plan. Det är när du börjar gå utanför ramarna som du kan få problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en lång vecka så väntar en härligt ledig dag utan måsten. Du njuter verkligen av att bara vara tillsammans med människor som du tycker om. Den här dagen kan bjuda på nya miljöer och massor av god mat. Under kvällen vill du gärna höra nyheter om en vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons