Dagens horoskop fredag 31/5

30 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE fredag 31/5
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för fredag 31/5.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #4 - ElementenBrand logo
ELLE Astro #4 - Elementen

Väduren 21/3-19/4

Det finns en hel del förändringar på ditt arbete just nu och du är emot de flesta av dem eftersom du upplever att de inte är genomtänkta. Idag håller du dina tankar för dig själv under arbetstid men ventilerar dem med en vän eller din partner när du kommer hem. Du måste få en annan persons perspektiv på det hela.

Oxen 20/4-20/5

Idag jobbar du mycket med att skapa en gruppkänsla på din avdelning. För dig är det viktigt att människor ser vad du gör och på så sätt får du dina kollegor att själva vilja bidra. Du leder egentligen mest genom att föregå med gott exempel. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar mer om passion och heta känslor. Du kanske är nyförälskad eller har hittat en kreativ hobby som du brinner för. Oavsett vad det är som får dig att ticka så bjuder fredagen på en skön mix av glädje, lite pirr och massor av förväntan. Kvällen blir social och trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en lättsam dag som går fort. Du har just nu kul på jobbet och då är det lätt att sprida glädje omkring sig. Det finns få personer som jobbar så hårt och driver på saker lika mycket som du gör just nu så unna dig en dag då du kan ta det lite lugnare och umgås med dina kollegor istället.

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en chef för att du inte får det stöd du behöver så därför ställer du hen mot väggen idag. Du kan inte prestera så bra som du vill om du inte blir uppbackad av din chef, både när det kommer till dina idéer men också när det gäller saker som kunskap och erfarenhet.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en härlig fredag där du väljer några få personer som du umgås med. Oavsett om det är en nära kollega eller en bästa vän så handlar dagen och att vara lagom social och avslappnad samtidigt som du gör en hel del på jobbet. Kvällen bjuder på ett oväntat besök.

Vågen 23/9-22/10

På fredagen är du väldigt effektiv, du vill beta av allt som du inte hunnit med under början av veckan och det ser du till att göra idag. Du kan uppleva den här dagen som stressig och som Våg så är du rätt dålig på att hantera press av det här slaget. Du kan bli grinig och kort i tonen om du inte ser upp.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en riktigt bra dag där du är social och utåtriktad. Du känner dig mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Många av de negativa influenserna har dämpat sig vilket gör att du kan hitta tillbaka till det du brinner för. Det är när du gör saker som du älskar som du mår som bäst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir väldigt stressig. Du har många järn i elden och du måste ligga i för att hinna med. Som tur är så tänker du väldigt praktiskt idag och det gör att du får till och med mer gjort än du tänkt dig. Kvällen handlar om nöjen och om att njuta av sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar ta på dig extra arbete den här fredagen men du behöver pengarna och du har inget emot att jobba hårt. Förutom en hel del att göra så hinner du även med en liten jobbflirt, det är den som sätter piff på vardagen. Kvällen handlar om att vara impulsiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag möter du en eller flera arbetskollegor som tänker annorlunda och det är deras idéer som inspirerar dig den här fredagen. Du ser möjligheter där du tidigare såg problem och du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. En bra avslutning på jobbveckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag måste du återigen samarbeta med personer som du inte känner så väl eller kanske inte känner alls. Det här är människor som har jobbat ihop länge så det kan bli lite svårt att komma in i gruppen. Använd dig din charm och humor så kommer det att gå bra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons