Stjärntecken med extra mycket tur 2023

04 jan, 2023 
AvEmma Castman
Stjärntecken med extra mycket tur 2023
Fem stjärntecken sägs ha mer tur än andra 2023. Se vilka de lyckliga är – och ta reda på vad du kan förvänta dig mer exakt här!
Annons
Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Nytt år och nya möjligheter. I alla fall för Vågen, Skorpionen, Lejonet, Tvillingarna och Oxen – som är de stjärntecken som astrologer förutspår kommer ha mer tur än andra 2023.

För de utvalda tecknen finns det dessutom en specifik månad som sägs vara mer tursam än de andra… Se vilken här!

Astro: De kommer ha mest tur 2023

Vågen 23/9-22/10

Mest tursamma månad 2023: oktober

Vågen är det stjärntecken som sägs ha bäst chanser till kärlek, rikedom och framgång 2023 – så, förbered dig på nya möjligheter och betydande genombrott inom praktiskt taget alla områden. Livet kommer att förändras och även om det kan kännas otäckt till en början är det tvunget för att du ska komma framåt och kunna uppfylla de mål du drömmer om.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Mest tursamma månad 2023: december

För skorpionen kommer det här bli ett fantastiskt år med få motgångar. Det är framför allt på det ekonomiska och karriärmässiga planet som livet kommer blomma – så förbered dig på ekonomisk vinst och nya jobbchanser under de kommande 12 månaderna.

Lejonet 23/7-22/8

Mest tursamma månad 2023: mars

För Lejonet kommer 2023 vara ett mycket aktivt och hektiskt år, men hårt arbete lönar sig – garanterat. De kommande tolv månaderna kommer nämligen att bjuda på flera utmärkta möjligheter, inte minst när det kommer till karriären. Därtill kommer Lejonets kärleksliv att blomstra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Mest tursamma månad 2023: augusti

Förvandling och förändring står i fokus för Tvillingarna i år och nu är den perfekta tiden att förverkliga alla mål och drömmar. Därtill kommer tecknets vänskaps- och kärleksrelationer att harmoniera som aldrig förr, inte minst under årets fyra första månader. Pengar är inte heller något problem för Tvillingarna i år, tvärtom – det kommer finns massor av möjligheter till att tjäna ihop en slant.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Mest tursamma månad 2023: april

För Oxen är det framför allt början av 2023 som sticker ut när det kommer till lyckosamhet. På det ekonomiska planet händer det inte supermycket, men kärlekslivet beskrivs som ”fenomenalt” och turen du upplever där kan säkerligen smitta av sig på annat också. Med tanke på tecknets peppiga start är ett tips att ta väsentliga beslut för kommande tolv månader så tidigt som möjligt.

Artikelinspiration: Express

Foto: TT

Annons