ANNONSSAMARBETE MED SAMSUNG BESPOKE

Guide: Så inreder du köket med färg –inredningsstylisten Henrik Nero visar vägen

Hur inreder man sitt kök med färg utan att det blir för mycket och skapar disharmoni? Inredningsstylisten Henrik Nero vet hur och tipsar här om hur du kan tänka för att göra ditt hem mer personligt.

Att integrera färg i hemmet gör det mer personligt och unikt och kanske något att satsa på inför det nya året.

Borta är tiden då allt i hemmets hjärta – köket – skulle smälta in i omgivningen. Varför inte satsa på något som sticker ut lite och gör ditt hem sådär personligt som du egentligen drömmer om att det ska vara?

Design med wow-känsla

2020 har vi haft möjlighet att syna våra hem i sömmarna. Vi har nött golv med våra tofflor under hemmakontorets dagar och vi har tillbringat mer tid än nånsin i kök och vardagsrum med oss själva och de vi bor med.

Någon som ofta synar sitt och andras hem är inredningsstylisten Henrik Nero som nyligen har inrett sitt kök med nya vitvaror från Samsung Bespoke. En produkt som vunnit pris från IF Product Design Award 2020 för sitt minimalistiska designspråk.

Kyl- och frys från Samsung Bespoke i färgerna satin beige och satin sky blue.

Vitvarorna är minimalistiska och har en riktig wow-känsla när det kommer till design och de riktar sig till människor som tröttnat på det grå och vill inreda sina nordiska hem med en personlig och unik touch.

Samsung Bespokes premiumprodukter kommer i färgerna – satin beige, glam lavender, satin sky blue och satin navy.

3 tips från Henrik Nero om hur du inreder med Samsung Bespoke

Henrik Nero startar alltid med att skapa ett moodboard inför en styling.

1. Låt färgen skapa en röd tråd.

Välj en färgsättning som binder ihop rummet med övrig inredning. Henrik har utgått från blå och beige på kyl och frys och sen jobbat med andra accentfärger som grön och grå. Både för att skapa en röd tråd men även för att skapa något som känns edgy. Låt gärna något sticka ut rejält!

Henrik Nero hänger snygga tavlor i köket.

2. Låt gröna växter ta plats.

Börja med att välja ut de större möblerna och anpassa storleken på bord och stolar så att de passar in naturligt i köket. För stora möbler kan få ditt kök att kännas litet och trångt. Prioritera funktion och ha inte för mycket saker på köksbänken. Låt gröna växter få ta plats.

Henrik använder gärna bordslampor och golvlampor i sin inredning.

3. Satsa på rena materialval.

Försök att jobba på höjden, det vill säga använd gärna belysning som hänger ner samt golv- och bordslampor, särskilt om du har högt i tak. Satsa på rena och råa materialval då de fungerar bra ihop och ger en exklusiv känsla – som massiv sten ihop med trä.

Pastelldrömmar i blått

Några av färgtrenderna för 2021 är jordnära färger som sandigt beige, pastelldrömmar i blått samt moderiktiga accentfärger som lavendellila.

Så ett tips för dig som letar efter förändring är att försöka se till att få in lite av de färgerna i hemmet inför det nya året!

5 anledningar att välja Samsung Bespoke

1. Rymlig förvaring i kyl och frys.

2. Ett utseende efter ditt tycke och smak.

3. Ger ett personligt kök.

4. Spar dig tid då frysen håller sig frostfri utan ansträngning.

5. Finns i olika färger och material.

Läs mer hos Samsung