Sommarens trendigaste nagelfärger 2022

sommarens nagelfärger

Het orange, pastellig pistasch och sval lila – se alla färgerna vi vill bära på naglarna i sommar!
09 maj, 2022
0:49

Efter reklamen: Så får du starkare naglar – fem tips

(0:49)

I sommar är det lekfulla färger som står i fokus och vi blandar gärna flera stycken. Tänk hela pastell-paletter, poppande färger och låt naglarna bli sommarens främsta accessoar!

Lavendel och syren

Lila sommarblommor som syren, lavendel och lupin står som inspiration för en av säsongens finaste nagelfärger. Använd pastelliga toner för en sval och snygg sommarmanikyr.

Hot pink

Hot pink gör comeback i form av somrig manikyr! Hotta upp naglarna med den poppande färgen för en lekfull och somrig stil eller endast några utvalda detaljer för en mer diskret look.

Läs mer: Så fixar du den perfekta franska manikyren hemma!

grönt

Årets trendigaste färg har gått från att pryda plagg till våra naglar. I sommar tänker vi manikyrer i allt från svala pistasch-pasteller till Bottega-grönt.

Flera nyanser av blått

Många av sommarens trendfärger hämtar inspiration från allt vi förknippar årstiden med. Därför hittar vi alla sommarens nyanser av blått på naglarna i år.

Eldigt orange

Varma färger som för tankarna till solmogna apelsiner och ljumna sommarkvällar – orange är sommarfärgen som ger en vitamininjektion i vilken look som helst.

PALETTer

Varför nöja sig med bara en färg? En av säsongens hetaste trender är att använda hela paletter. Mixa och matcha flera olika färger – antingen diskreta pasteller eller poppiga kulörer.

Missa inte! Årets bästa nagellack – vinnarna av bäst i test 2022

Läs mer om årets nageltrender: Säsongens nageltrender 2022 – snygga manikyrer att kopiera rakt av

Foto: Instagram