Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Nobel 2023: Bästa beautylooksen från Nobelfesten

10 dec, 2023 
Trendsäkra detaljer, dova kulörer och perfekta färgkombinationer – ELLEs skönhetsredaktör har samlat bästa beautylooksen från årets Nobelfest 2023.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är kronprinsessans populäraste NobeldiademBrand logo
Här är kronprinsessans populäraste Nobeldiadem

Under årets Nobel såg vi kronprinsessan göra ett medvetet modeval och bära en favorit från garderoben, vilket ELLE var först med att rapportera. Den lila kreationen, signerad Camilla Thulin, matchade kronprinsessan Victoria med lila naglar för en perfekt ton-i-ton-look. Men under kvällen såg vi också hur prinsessan Sofia hakade på årets stora hårtrend och satsade på rosetter i håret, samtidigt som drottning Silvia hade en storslagen håruppsättning.

Annons

Beautymässigt brukar Nobel innebära mjuka och sofistikerade sminkningar. Men med det sagt är enkelt minst lika elegant! I år ser vi däremot en del otippade beautylooks och detaljer som inte tillhör vanligheterna.

Nobel 2023: Bästa makeupen och håret från festen

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat beautylooksen från kvällens fest.

Nobel 2023: Kronprinsessan Victoria

kronprinsessan victoria nobel 2023 naglar
JONATHAN NACKSTRAND

Lila var en av kvällens färger! Och kronprinsessan Victorias lila, enaxlade klänning med dekorativa detaljer är en kreation vi känner igen. Kronprinsessan har nämligen burit den tidigare under en galamiddag på Kungliga slottet 2022, skriver ELLEs kungliga expert Sara Ericsson. Under Nobel 2023 ser vi hur Victoria matchar klänningen perfekt med matchande färg på naglarna. Plommonlila naglar är också en av säsongens trendfärger.

Annons

Nobel 2023: Prinsessan Sofia

kronprinsessan victoria nobel 2023 naglar
Jonas Ekströmer/TT

Prinsessans Sofia bar under kvällen en svart klänning med tyll. Till den svarta kreationen hade hon också en oväntad och trendsäker håraccessoar i form av rosettliknande blommor i håret. Makeupen höll prinsessan enkel, men satsade på klara, röda naglar som poppade snyggt till den svarta klänningen och väskan från Bottega Veneta.

Nobel 2023: Drottning Silvia

Jonas Ekströmer/TT

Även drottning Silvia satsade på en lila look. Drottningens klänning under Nobel 2023 kommer från den tyska duon George et Arend. Den syrenlila klänningen matchade drottningen med en lätt bas med fokus på lyster och dova kulörer. På läpparna hade drottningen ett läppstift i plommonlila toner och naglarna var klädda i ett ljusrosa lack.

Annons
Christine Olsson/TT

Nobel 2023: Parisa Liljestrand

Christine Olsson/TT

Kulturminister Parisa Liljestrand gick emot strömmen och lät håret hänga fritt.

Annons

Nobel 2023: Magdalena Andersson

Jonas Ekströmer/TT

Även Magdalena Andersson satsade på en look som stack ut. Partiledare valde en något mer intensiv ögonmakeup med en ordentlig eyeliner.

Foto: TT

Annons