Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Nobel 2023: Prinsessan Sofias oväntade beautydetalj

10 dec, 2023 
prinsessan sofia hår uppsättning nobel 2023
En elegant hårknut med en trendsäker detalj! Prinsessan Sofia stod för årets vackraste (och mest trendsäkra) beautylook. Här ser du snackisen som är också är årets stora hårtrend.
Annons
Här är kronprinsessans populäraste NobeldiademBrand logo
Här är kronprinsessans populäraste Nobeldiadem

Eleganta klänningar, gnistrande diadem och härlig beauty – Nobel 2023 bjuder som vanligt på vackra looks. Och precis som tidigare år finns det snackisar som sticker ut. I fjol var det Kronprinsessan Victoria som stod för den stora beautydetaljen, när hon kombinerade den ljusrosa klänningen signerad Camilla Thulin, med röda naglar. Men i år är det prinsessan Sofia som står för den stora beautydetaljen – som också visar att hon är en sessa med stil och koll!

Prinsessan Sofias hår under nobel 2023

Under Nobel 2022 såg vi prinsessan Sofia rama in ansiktet snyggt med en gardinlugg. Då var resterande hår uppsatt i en stramare knut som vilade snyggt strax ovanför axlarna. Håret var då gjort av frisören Matthias Lavesson.

Annons

Men i år ser vi prinsessan i en betydligt mer avslappnad uppsättning – som dessutom prickar in årets största hårtrend!

prinsessan sofia hår uppsättning
Jonas Ekströmer/TT

Årets hårlook, som också är en uppsättning med gardinlugg, kombineras med prinsessan Sofias privata diadem monterat med smargder.

– Prinsessan Sofia fick diademet av kungaparet inför bröllopet med prins Carl Philip 2015. Under Nobel 2023 bär hon det med smaragder, vi har tidigare sett Sofia bära diademet med pärlor, turkoser och topaser, säger ELLEs kungliga expert Sara Ericsson.

Annons

Men den stora snackisen är inte det glimmande diademet – utan håraccessoarerna i form av rosettliknande blommor.

prinsessan sofia hår rosett nobel
Christine Olsson/TT

Blommor och rosetter i håret har blivit en hårtrend att räkna med 2023. Och de vackra håraccessoarerna är också en trend att räkna med under 2024. Enkelt, elegant och extra snyggt!

prinsessan sofia hår nobel 2023
Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons
Annons