Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Nobel 2023: Här anländer kungafamiljen till firandet – se kungligheternas looks

10 dec, 2023 
AvSara Ericsson
Kungafamiljen anländer till Nobel 2023
Nobeldagen är här och med den är festernas fest tillbaka. Här gör kungafamiljen entré till prisutdelningen i Konserthuset. Spana in bilderna här och ta del av deras magiska looks.
Annons
Se vad kungligheterna bar på Nobelbanketten 2022Brand logo
Se vad kungligheterna bar på Nobelbanketten 2022

Äntligen är årets festligaste kväll här – vi pratar såklart om Nobelfesten. För den som tycker om vackra klänningar och gnistrande diadem är det här helt klart en av årets höjdpunkter! Festligheterna inleddes traditionsenligt med att kungligheterna gjorde entré till Konserthuset i Stockholm för att närvara vid prisceremonin. Här har vi samlat de första bilderna och kungligheternas looks!

Nobel 2023: Kronprinsessan Victoria återanvänder klänning

Kronprinsessan Victoria lila klänning Nobel 2023
Claudio Bresciani/TT

Kronprinsessan Victoria gjorde en storslagen entré i en enaxlad lila klänning och det är inte första gången vi ser kronprinsessan bära den. Likt Nobelfesten 2018 när kronprinsessan valde att återanvända drottningens klänning så ser vi även en återanvändning denna gång! Enligt ELLEs hovexpert Sara Ericsson återanvänder kronprinsessan en klänning designad av Camilla Thulin.

Annons
Kronprinsessan Victoria bär ametistgarnityret Nobel 2023
Christine Olsson/TT

Kronprinsessan bar den lila klänningen första gången på en galamiddag på Kungliga slottet i samband med att nederländska kungaparet genomförde ett statsbesök i Sverige 2022. Då liksom ikväll valde kronprinsessan att matcha de lila tonerna med det vackra Ametistgarnityret.

Galamiddag på Kungliga slottet för det nederländska kungaparet 2022.
Galamiddag på Kungliga slottet för det nederländska kungaparet 2022.Fredrik Sandberg/TT

Nobel 2023: Drottning Silvia bär en rosa klänning

Drottning Silvia syrenlila klänning vid Nobelfesten 2023
Jonas Ekströmer/TT

Drottning Silvia satsade på en vacker rosa kreation med gnistrande detaljer skapad av tyska duon George et Arend. Drottningen bär Drottning Sofias diadem och örhängen som tillhör rosa ädeltopaserna.

Annons

Nobel 2023: Prinsessan Sofias svarta Nobelklänning

Prinsessan Sofia halsband Nobel 2023
Jonas Ekströmer/TT

Prinsessan Sofia bär ikväll en svart klänning med lång ärm designad av finska Andiata. Här kan du läsa mer om den! Klänningen är utsmyckad med en dekorativ ärm och prinsessan bär ett riktigt mäktigt halsband! Prinsessan bär sitt privata diadem, som ikväll är monterat med smaragder.

Nobel 2023: Här gör prinsessan Christina entré

Prinsessan Christina Nobelfesten 2023
Jonas Ekströmer/TT

Prinsessan Christina bär en svart klänning med vad som kan beskrivas som en cape med dekorativa applikationer av blommor i olika färger. Prinsessan bär Sexknappsdiademet, även kallat Karl Johan-diademet.

Annons

Fler detaljer och bilder hittar du på vår kungliga modebloggare Sara Ericssons blogg Royalistan!

Foto: TT

Annons