Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Met-galan 2023: Årets stora hårtrender från röda mattan

02 maj, 2023 
hårtrender looks hår trend röda mattan met galan 2023
Under Met-galan 2023 bjöd kändisarna som vanligt på en hel del omtalade beautylooks! Här är de stora hårtrenderna som dominerade på årets röda mattan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Met-galan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Met-galan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Chers nakenklänning från år 1974 , prinsessan Dianas nattlinneinspirerade kreation från år 1996 och Kim Kardashian i Marilyn Monroes klänning år 2022 – Met-galan har bjudit på en hel del ikoniska looks genom åren.

Trots att galan ofta beskrivs som årets största modehändelse (och hålls till förmån för Metropolitan Museum of Arts kostym- och modeavdelning), är det sällan gästerna håller tillbaka vad gäller makeup och hår. Och årets röda matta var ingen besvikelse!

Annons

Met-galan 2023 – kändisarna på röda mattan

doja cat met galan 2023 hår trend look

Temat för årets gala var Karl Lagerfeld: A Line of Beauty och på de berömda trapporna (som i år var täckta av en vit matta med blå och röda mönster), gick kändisar som Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek, Gigi Hadid och Cara Delevingne.

Hårtrender från Met-galan 2023

Bland luggar, strama uppsättningar, snaggat hår, lösa vågor och 60-talsinspirerade looks, fanns det en tydlig trend som stack ut! Här är hårtrenderna från årets Met-gala 2023.

Annons

Kim Kardashian på Met-galan 2023: Stor hårknut

kim kardashian hår met galan 2023 trend frisyr

Innan galan ryktades det om att Kardashian/Jenner-klanen inte skulle vara bjudna på årets Met-gala. Men både Kim Kardashian och systrarna Jenner dök upp på röda mattan! Kim matchades den pärltäckta kreationen med en hög knut à la Pamela Anderson.

Rihanna på Met-galan 2023: Enkel håruppsättning

rihanna hår met galan 2023 look

Rihannas Met-gala-look var som vanligt ingen besvikelse! Stjärnan bar en vit klänning med ett ordentligt släp. Håret, som först täcktes av en stor huva, var i en enkel uppsättning

Annons

Emily Ratajkowski på Met-galan 2023: Kort lugg

Emily Ratajkowski met gala hår trend 2023

Emily Ratajkowski visar att luggen är årets hetaste klipp! Fotomodellen, tillika skådespelaren, gjorde entré på röda mattan i en ny, kort lugg inspirerad av ikonen Audrey Hepburn.

Lizzo på Met-galan 2023: hårUppsättning med volym

lizzo met galan 2023 hår trend

En tydlig trend från årets gala var utan tvekan den höga och fylliga knuten mitt på huvudet! Sångerskan Lizzo matchade knuten med en lugg.

Annons

Kendall Jenner på Met-galan 2023: Stram tofs

kendall jenner met galan 2023

Kendall Jenner höll sin look enkel och satsade på en hög, stram hästsvans. Den slickade looken, tillsammans med den tydliga mittbenan, är en riktig favorit hos supermodellen!

Florence Pugh på Met-galan 2023: Rakat hår

Florence Pugh

Skådespelaren Florence Pugh gjorde debut på Met-galan – och det var ingen diskret debut hon gjorde! Stjärnan visade nämligen upp sitt nyrakade hår för första gången.

Annons

Gigi Hadid på Met-galan 2023: Enkel half bun

gigi hadid met galan 2023 hår trend looks

Gigi Hadid kombinerade lösa och lätta vågor med en trendsäker half bun!

Ashley Graham på Met-galan 2023: hår från 60-talet

ashley graham met galan 2023 hår trend look röda mattan

Supermodellen Ashley Graham flirtade friskt med 60-talet! Den snygga "finger wave"-looken, tillsammans med de böjda topparna är verkligen en favorit från förr!

Annons

Kylie Jenner på Met-galan 2023: Lekfull håruppsättning

kylie jenner met galan 2023

Även Kylie Jenner satsade på en lös och stor håruppsättning med mycket volym. Luggen lät hon ligga fram vilket förstärkte den lekfulla känslan.

Lily James på Met-galan 2023: Kort mikrolugg

lily james hår look met galan 2023 trend

Det råder ingen tvekan om att mikroluggen är tillbaka, det visade Lily James som även hon (precis som Emily Ratajkowski och Olivia Rodrigo) gjorde debut i en kort lugg.

Annons

Margot Robbie på Met-galan 2023: Elegant hårsvall

margot robbie hår trend look röda mattan met galan 2023

Ingen gala utan perfekta Hollywood-lockar! Margot Robbie satsade på en elegant och tidlös hårlook där hon lät det mjuka svallet ta plats.

Anne Hathaway på Met-galan 2023: Snygg håruppsättning

Anne Hathaway hår håruppsättning met galan 2023

Temat för årets håruppsättningar var volym extra allt! Anne Hathaway hade även hon en stor och voluminös knut på huvudet.

Annons

Cara Delevingne på Met-galan 2023: Punkig look

Cara Delevingne met galan 2023 look hår

Cara Delevingne, som länge var Karl Lagerfelds musa, kom till galan i en ny, något punkigare look. Det blekta, nästan gråa håret, hade snygg textur och matchades med en ordentlig sotning på ögonen.

Foto: TT

ELLE pop – HGS! Senaste singeltrenden i influencersverigeBrand logo
ELLE pop – HGS! Senaste singeltrenden i influencersverige

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons