Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

En tidslinje över Rihannas ikoniska looks från Met-galan

28 apr, 2023 
AvPenellope Ness
Rihannas looks från Met-galan
Rihanna är välkänd för sin musik, sitt sminkmärke och (självklart) för sin enastående klädstil! Och sedan hon 19 år har sångaren bjudit på många oförglömliga outfits från Met-galans röda matta – från 2007 till 2021. Vi listar alla här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Rihannas looks på Met-galan har minst sagt blivit en av tillställningens höjdpunkter. Och även om vi inte är helt säkra på om hon kommer att närvara på årets gala, då hon väntar sitt andra barn och verkar befinna sig i på en strand på Barbados, kan vi alltid blicka tillbaka på hennes tidigare looks!

Se Bella Hadids bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan

En tidslinje över Rihannas looks på Met-galan 2007-2021

Från 19-åriga Rihannas första Met-gala år 2007 till 2021 då hon och ASAP Rocky gjorde sin debut på röda mattan som ett par – vi listar alla sångarens looks!

Annons

2007

Rihanna Met-galan 2007

Den första Met-galan som Rihanna gick på hade temat "Poiret: King of fashion" och hon bar en vit balklänning med glittriga detaljer av Georges Chakra. Till det hade hon en kort page, en smokey eye och svarta näthandskar.

2009

Rihanna Met-galan 2009

På Met-galan 2009 med temat "The model as muse: Embodying fashion" valde Rihanna att klä sig i en svart smoking med puffärmar. Hon hade en turkos ögonsminkning och en kort frisyr med blonda slingor.

Annons

2011

Rihanna Met-galan 2011

År 2011 var temat "Alexander McQueen: Savage beauty" och Rihanna bar en spetsklänning signerad Stella McCartney, som hon matchade med gröna örhängen. Det långa röda håret hade hon i en fläta.

2012

Rihanna Met-galan 2012

"Schiaparelli and Prada: Impossible convetions" var temat 2012 och Rihanna dök upp i en svart, figurnära klänning med krokodilmönster. Hon hade återgått till sin korta frisyr och valde en sminkning i naturliga bruna toner.

Annons

2014

Till Met-galan 2014 med temat "Charles James: Beyond fashion" bar Rihanna ett vitt tvådelat set av Stella McCartney. Toppen hade markerade axlar och en öppen rygg, och matchades med en figurnära kjol.

Rihanna Met-galan 2014

2015

Rihanna Met-galan 2015

Det här enorma konstverk till klänning, signerad Guo Pei, bar Rihanna 2015. Temat för galan vara "China: Through the looking glass". Det långa, gula släpet med vackra detaljer och gul päls var sannerligen en ikonisk look.

Annons

2017

Rihanna Met-galan 2017

År 2017 då temat var "Rei Kawakubo/Commes de Garçons: Art of the in-between" bar Rihanna en blomliknande skapelse tillägnad modehuset självt, Comme des Garçons.

2018

Rihanna Met-galan 2018

År 2018 dök Rihanna upp i en skräddarsydd, påve-liknande outfit förgylld med pärlor och ädelstenar, signerad John Galliano. Och givetvis kröntes hon till en av kvällens bäst klädda.

Annons

2021

Rihanna och ASAP Rocky Met-galan 2021

2021 gjorde Met-galan sin comeback efter pandemin. Det var även året som Rihanna och ASAP Rocky gjorde sin debut på röda mattan som ett officiellt par. Hon hyllade temat "In America: A lexicon of fashion" och bar en enorm svart klänning och en mössa från Balenciaga.

Källa: W Magazine
Foto: TT

Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023Brand logo
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons