Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Hästsvans – expertens tips för en snygg och fyllig hästsvans

13 feb, 2023 
snygg hästsvans guide tips steg för steg
Längtan efter den perfekta hästsvansen är över! Nu delar kändisfrisören med sig av superknepet som ger en snygg och fyllig hästsvans – i tre enkla steg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här plåtas Carola Häggkvist för ELLEBrand logo
Här plåtas Carola Häggkvist för ELLE

Hästsvansen är helt klart en av våra mest använda håruppsättningar och det tacksamma med stylingen är just att du kan göra den i mängder av varianter och anpassa till vardag och fest. Den senaste säsongen har vi sett hästsvansen i en något lägre och betydligt stramare variant, men vi har också sett hur kedjor och pärlor har hittat till den enkla uppsättningen.

Men de senaste hårtrenderna visar att vi nu hästsvansen i en betydligt fylligare version – och passande nog delar Hollywoodfrisören Chris Appleton med sig av superknepet som enkelt skapar en voluminös svans i världsklass.

Snygg hästsvans – bästa inspirationen

En hästsvans som ger både ett lyft till ansiktet och samtidigt upplevs som fyllig med snygg volym – det är faktiskt möjligt! I en video delar nu kändisfrisören Chris Appleton, vars kundlista består av bland annat Kim Kardashian, Jennifer Lopez och Dua Lipa, med sig av superknepet som skapar en perfekt hästsvans. Och tacksamt nog är det SÅ enkelt!

snygg hästsvans fyllig tofs

Guide – så gör den en fyllig hästsvans med volym

Här är den enkla steg för steg-guiden som ger dig en snygg och fyllig hästsvans som fungerar för alla tillfällen!

Annons
@chrisappletonhair

How to get the best volume pony tail EVER

♬ original sound - Chrisappleton1

Snygg hästsvans: steg ett

Börja med att borsta håret stramt bakåt med hjälp av en hårborste med svinborst. En hårborste med svinborst gör att du får du en slätare look och att hårstråna lägger sig jämnt över huvudet. Vill du ge ansiktet ett lättare lyft är Chris Appletons supertips att ha ögat som en riktlinje för var du ska fästa tofsen.

Snygg hästsvans: steg två

Fäst sedan håret med en vanlig tofs, men dra försiktigt ut tofsen några centimeter från hårbotten.

Snygg hästsvans: steg tre

När du dragit ut tofsen några centimeter delar du sedan håret och för svansen igenom hålet i håret – underifrån och upp. Dra sedan åt tofsen igen och volià! Nu har du skapat den perfekta hästsvansen med mycket volym.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons