Artikeln innehåller reklamlänkar

Välj rätt brun utan sol – bästa BUS för nybörjare och proffs

bra brun utan sol hitta rätt bus bästa bus

Hitta din perfekta brun utan sol!

Har du svårt att hitta rätt i brun utan sol-djungeln? Ingen fara! ELLE har samlat bästa tipsen och produkterna i alla kategorier. Lätt färg, direkt färg, för torr hud eller för den med ont om tid... Vilken variant passar dig?
21 juni, 2022

Mist, lotion, mousse, med color guard eller utan – dagens brun utan sol kommer i mängder av varianter, men att hitta rätt är inte alltid helt lätt. BUS:en får inte vara för orange, ska gärna hålla länge, appliceras fläckfritt och inte ha för stark doft. Ja, kravlistan är lång och föväntningarna höga! ELLE listar favoriterna för alla kriterier.

Bästa brun utan sol för nybörjare

Är du nybörjare inom BUS och vill börja försiktigt är en gradual tanner den perfekta produkten för dig! En gradual tanner är en lättapplicerad lotion som påminner om en kroppslotion, men som ger lätt, solkysst färg till huden. Produkten kan användas flera dagar efter varandra för att bygga upp färg.

Brun utan sol för nybörjare, Gradual Tan Watermelon Daily Firming Lotion – St.Tropez

St Tropez nya Gradual Tan Watermelon Daily Firming Lotion är en lätt lotion som smälter ut fantastiskt över huden och ger ett jämt resultat och lätt färg. Dessutom har den en doft av vattenmelon! Bättre blir det inte.

Gradual Tan Watermelon Daily Firming Lotion hittar du här (länk till Lyko).

Missa inte! Årets bästa brun utan sol – i ELLEs stora bäst i test finns något för alla!

Bästa brun utan sol som inte är orange

Många drar sig för att använda brun utan sol i tron om att resultatet ska bli orange. Men med de flesta av dagens brun utan sol-produkter är det inget att oroa sig för.

Brun utan sol-mousse, Self Tan Overnight Body Mousse Medium – Sunny Stories

Self Tan Overnight Body Mousse Medium från nya brun utan sol-märket Sunny Stories är en lätt, vit mousse som ger otroligt fin och naturlig färg. Glöm inte att applicera med en BUS-handske!

Self Tan Overnight Body Mousse Medium hittar du här (länk till Kicks).

Här hittar du hela sortimentet från nya Sunny Stories (länk till Kicks).

Bästa brun utan sol för torr hud

Har du torr hud är en brun utan sol-lotion den perfekta produkten, eftersom att den samtidigt innehåller återfuktande och vårdande ingredienser.

Återfuktande brun utan sol, Instant Self-Tanning Body Lotion Medium Dark – Ida Warg

Nya Instant Self-Tanning Body Lotion Medium Dark är en effektiv, färgad lotion som direkt ger en djup och snygg färg.

Instant Self-Tanning Body Lotion Medium Dark hittar du här (länk till Lyko).

Beautyexperten tipsar: Bästa produkterna för snygg sommarhud

Bästa brun utan sol om du svettas lätt

Har du fet hud eller svettas lätt är en mousse att föredra eftersom en lotion kan kännas något glidig på huden. Tänk på att applicera moussen i god tid (gärna kvällen innan) och duscha av överflödig produkt.

Brun utan sol-mousse, The Natural Tanning Mousse – Marc Inbane

Favoriten The Natural Tanning Mousse torkar snabbt, ger naturlig färg och är enkel att applicera. Redan på fyra timmar har BUS:en trollat fram snyggt solkysst hud.

The Natural Tanning Mousse hittar du här (länk till Hudoteket).

BÄSTA BRUN UTAN SOL FÖR NATURLIGT RESULTAT I ANSIKTET

Att lyckas med brun utan solen i ansiktet kan vara en utmaning. Men med en mist blir appliceringen jämn och resultatet supernaturligt! Det bästa är att BUS-misten kan användas tills du fått önskat resultat.

Brun utan sol-mist för ansiktet, Hydrating Bronzing Mist – Bronza

Förutom att ge lätt och naturlig färg innehåller även Hydrating Bronzing Mist vårdande ingredienser som kokosvatten, jojoba-, macadamianöt- och avokadoolja, som ger fukt och snyggt glow.

Hydrating Bronzing Mist hittar du här (länk till Apohem).

Bästa brun utan sol för slarviga

Även solen har sina fläckar, och i bland blir inte resultatet helt perfekt. Men då finns den smarta color guard-BUS:en. Produkten ger direkt en lätt färg på huden vilket gör att du enkelt ser om du missat några ytor.

Det viktigaste när det kommer till BUS är att låta det ta lite tid. Skrubba huden en dag innan, smörj torra partier, applicera med handske, låt torka ordentligt innan du klär på dig och duscha av produkten efter angiven tid.

Brun utan sol med color guard, Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse – St.Tropez

En av tidernas bästa brun utan sol kommer såklart från BUS-jätten St. Tropez. Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse är en otroligt mjukt och härligt vispad mousse som ger perfekt färg och har en doft som inte tar över. BUS:en har guidefärg och innehåller bland annat hyaluronsyra, niacinamid och Vitamin E. Dessutom är den otroligt dryg!

Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse hittar du här (länk till Lyko).

Läs mer: Fläckig BUS? Så får du bort brun utan sol!

Handske till brun utan sol, Self Tan Dual Velvet Body Mitt – Sunny Stories

Du har hört det förr, men det tål att upprepas – appliceringsvante är ett måste! Utan en bra handske kommer resultatet att bli fläckigt, oavsett hur noggrann du är.

Klicka här för att komma direkt till Self Tan Dual Velvet Body Mitt (länk till Åhléns).

Bästa brun utan sol för direkt resultat

Ligger du efter i planeringen? Det händer alla! Tack och lov finns det BUS som ger effekt direkt! Tänk dig som en foundation för kroppen – med maxat glow och bronzig effekt.

BÄSTA BRUN UTAN SOL FÖR DIREKT RESULTAT, GLO MATTE ONE DAY TAN – BONDI SANDS

Den genialiska brun utan sol-produkten ger ett direkt resultat och tvättas också bort i duschen. Med andra ord perfekt när festen kallar och klänningen ska på! Glöm inte att applicera med den tillhörande borsten för bästa resultat.

GLO Matte One Day Tan hittar du här (länk till Åhléns).

Borste för brun utan sol, GLO Body Brush – Bondi Sands

GLO Body Brush hittar du här (länk till Lyko).

Årets bästa brun utan sol – favoriterna för ansikte och kropp

Foto: Imaxtree

ELLE Talks – avsnitt 1
5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud