Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Aura blush – så gör du rougetrenden från TikTok

02 dec, 2022 
aura blush trend tiktok
Rouge fortsätter att dominera och nu välkomnar vi nya TikTok-trenden "Aura rouge". Här är allt du behöver veta om sminkningen – där det spirituella står i fokus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bäst i test: Årets bästa rougeBrand logo
Bäst i test: Årets bästa rouge

Ska vi summera det senaste årets stora beautytrender kan vi konstatera att rouget får rollen som necessärens huvudperson. Sunburn blush, krämrougets stora comeback och såklart rougetekniken som handlar om att applicera rouge i form av bokstäver. Vi får helt enkelt inte nog av den smickrande och friska färgklicken på kinderna!

Nu välkomnar vi också den nya TikTok-favoriten "Aura blush" – makeuptekniken med rouge där det spirituella står i fokus.

AURA BLUSH – ALLT OM NYA TRENDEN FRÅN TIKTOK

För den som är intresserad av det spirituella, kristaller och energier är aura inget nytt – och otippat nog har även auratrenden hittat till både mode- och beautyscenen. Vi har tidigare till exempel sett Aura nails, en manikyr som handlar om att måla naglarna efter färgerna på din aura där orange till exempel står för energi, sensualitet och kreativitet och blå står för ärlighet, visdom och lugn.

Aura blush – Så lyckas du med sminktrenden

Aura blush går ut på att applicera rouge i olika "dimensioner" genom att använda tre olika nyanser av blush. Börja med att applicera en ljusare, persikofärgad blush över kindbenet. Applicera sedan en mörkare rouge mitt på kindbenet och toppa med en ljusare, orangefärgad rouge för att skapa den tredimensionella aura-känslan. För att få den naturliga och daggiga finishen på looken är krämrouge att rekommendera.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons