Ansiktsmaskerna som passar dig med fet hy

Ansiktsmasker för fet hy
Tillhör din hy den lite fetare kategorin? I så fall har ELLEs skönhetsskribent Moa Alfredsson listat de perfekta ansiktsmaskerna för dig!
Annons

Vi har alla olika hudtyper. Och det betyder att vi alla behöver olika typer av produkter för att behandla just våra hudproblem. ELLE har plockat fram de bästa ansiktsmaskerna för dig som har en lite fetare hudtyp.

Ansiktsmaskerna som passar perfekt fet hy:

1. Djuprengörande lermask


En djuprengörande lermask som innehåller tea tree-olja och BHA-syra för att bekämpa orenheter, från Skin Treat. Finns att köpa här!

2. Kylande lermask


En kylande lermask som hjälper till att rengöra porerna på djupet. Perfekt för dig som har en högre talgproduktion i huden! Från Ole Henriksen. Finns att köpa här. 

Annons

3. Arkmask med träkol


Arkmask som innehåller den rengörande ingrediensen träkol. Masken innehåller även 24 karat guld som kommer ge dig ett glow som heter duga! Perfekt att lägga innan festen, från Masque B.A.R. Finns att köpa här!

4. Syresättande fuktmask


En syresättande fuktmask som hjälper till att dämpa irritationer i huden som bland annat kan leda till finnar. Den perfekta fuktmasken för dig med fetare hy. Från Akademikliniken. Finns att köpa här!

Annons

5. Ekologisk ansiktsmask


En ekologisk 2-i-1 mask som jobbar både rengörande och utjämnande. Innehåller exfolierande ingredienser som garanterat kommer ge glow utan en oljig känsla. Från Kora Organics. Finns att köpa här!

6. Kolmask för ansiktet


Kolmask som hjälper till att ta bort smuts och orenheter från porerna utan att samtidigt torka ut huden. Från L’Oréal Paris. Finns att köpa här!

7. Lermask som exfolierar


Lermask som skonsamt exfolierar huden. Masken innehåller även nermattande effekter för dig som vill ha ett mindre glansigt resultat. Från Exuviance. Finns att köpa här!

Annons

8. Gelmask för ansiktet


Här har vi en ansiktsmask som har samma egenskaper som en lermask, men kommer i en gel-form för en mindre kladdig applicering. Från Paula’s Choice. Finns att köpa här! 

Annons
Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar