Artikeln innehåller reklamlänkar

Letar du efter julklappstips till budgetpris? ELLE har listat 20 fina, genomtänkta och uppskattade julklappar som du kan klicka hem för under 100-lappen. Det bästa? På listan hittar du garanterat något som passar alla!

20 julklappar under 100 kr

1. Trendig kudde från Ellos Home (länk till Apprl) i grå sammet till den inredningsintresserade. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

2. Pärlörhängen från Glitter (länk till Apprl) med snygga detaljer. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

3. Konstgjord monstera från Åhléns (länk till Adtraction) för hen utan gröna fingrar. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

4. Dekorativ veckokalender till skrivbordet från Lagerhaus (länk till Adtraction) för den organiserade. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

5. Kaxigt paraply från Monki (länk till Apprl) med tryck. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

6. Doftljus i glasbehållare från H&M Home (länk till Apprl). En present som passar alla! Läs mer och köp här (länk till Apprl).

7. Puder-, highlighter- och rougeborste från Nordic Feel (länk till Adtraction) till beautyjunkien. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

8. Återfuktande handkräm från Lilla Bruket (länk till Tradedoubler.com) – uppskattad julklapp till en torris. Läs mer och köp här (länk till Tradedoubler.com).

9. Tvåpack badrumshanddukar från Ellos Home (länk till Apprl) i snygg, mörkgrå nyans. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

10. Snygg powerbank från Ur o Penn (länk till Apprl) för den som alltid är på språng. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

11. T-shirt från Gina tricot till girlbossen i ditt liv. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

12. Passfodral från A-to-B (länk till Adtraction), perfekt julklapp till personen som ska ut och resa. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

13. Bordslampa från Clas Ohlson (länk till Adtraction) i snygg betong. Passar nästan hemma hos alla.Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

14. Spelkort till Harry Potter-nörden. Läs mer och köp här.

 

Spelet Matsnobb från Åhléns

Spelet Matsnobb från Åhléns (länk till Adtraction).

16. Mobilskal från Ur&Penn (länk till Apprl) med svart marmor. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

17. Unisex-mössa från Gina Tricot (länk till Apprl) till den frusne. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

18. Lyxigt doftljus från Victorian Candles (länk till Apprl) med doft av kokos och exotiska växter. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

19. Set med 18 akrylfärger från Clas Ohlson (länk till Adtraction) till den kreative. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

20. Receptblock från Lagerhaus (länk till Adtraction) för hemmakocken att samla sina favoriter i. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Läs mer:

Här hittar du 11 perfekta julklappar till modenörden

24 snygga inredningsjulklappar – under 500 kronor

Personliga julklappar som din partner kommer att älska