Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Vad gjorde Hollywoodkändisarna när de inte var på galor i mars? 11 bilder från helt vanliga dagar

16 mar, 2023 
AvLouise Berglund
Justin och Hailey Bieber
Oscarsgalan, röda mattor och efterfester i all ära. Men vad mer har kändisarna gjort i mars? ELLEs Louise Åström har dykt ner i bildarkivet från den senaste månaden för att se vad kändisarna ägnat sig åt de mer (typ) vanliga dagarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Mars är en intensiv månad för kändisarna. Förutom det faktum att Oscarsgalan ägde rum med den traditionsenliga stora efterfesten pågick även fashionweek, i plural. De glammiga aktiviteterna i mars avlöste varandra – samtidigt som det både dejtats och bråkats friskt.

Stjärnstylisten Law Roach valde mitt i allt att gå i pension. Han är framför allt känd för sitt arbete med Zendaya men har också klätt Megan Thee Stallion, Hunter Schafer, Celine Dion och Lindsay Lohan. Den 14 mars, bara dagar efter Oscarsgalan gick han ut med ett inlägg på Instagram där han skrev att han var trött på politiken, lögnerna och narrativet inom hans stylistjobb.

Annons

Selena Gomez och Hailey Bieber har en pågående konflikt som fick nytt bränsle efter att den ena eventuellt hånat den andras ögonbryn. Men om vi ska vara ärliga är det kanske mest deras fans som bråkar just nu.

Men vad mer har kändisarna sysslat med på senaste tiden, utöver lyxiga galor? Jag har dykt ner i bildbankens material från mars månad för att se vad Hollywoods finest ägnar sig åt de relativt vanliga dagarna. Uttrycket vanlig dag är väl dock en definitionsfråga. Men låt oss kalla det vanlig-kändis-dag!

11 bilder på vad hollywoodkändisarna gjort i mars

5 mars: Kourtney Kardashian och Travis Barker gick på MMA-match

Kourtney Kardashian och Travis Barker

Kourtney Kardashian har färgat håret blont, vilket såklart blivit en världsnyhet. För så är det när en av världens mest kända personer byter hårfärg. Hon visade upp den nya frisyren under en MMA-match i Las Vegas ihop med sin man Travis Barker. Han i sin tur satt med bandage efter att han verkar ha brutit fingret inte bara en utan två gånger samma månad. Notera att självaste Mark Wahlberg sitter bredvid paret.

Annons

5 mars: Nick Jonas och Priyanka Chopra var fnissiga på modevisning

Priyanka Chopra och Nick Jonas

Det gifta paret Nick Jonas och Priyanka Chopra gick på Valentinos visning under modeveckan i Paris ihop. Jag vet, kanske inte en ”vanlig-dag-aktivitet”. Fast jo, om man är superkänd. På bild anländer de till visningen och är helt fnissiga.

6 mars: Alicia Vikander vinkade glatt i Paris

Alicia Vikander i Paris

Även Alicia Vikander befann sig på modeveckan i Paris. Här vinkar hon efter att Louis Vuitton visat upp sin höst- och vinterkollektion för 2023/24. Alicia har varit ett av ansiktena utåt för LV länge och har ofta burit varumärket under event och galor. Vem kan till exempel glömma den gula klänningen hon bar när hon vann en Oscar 2016?

Annons

6 mars: Tyga och Avril Lavigne kysstes på Mugler-event

Avril Lavigne och Tyga

Ryktet säger att Avril Lavigne och Tyga dejtar. Oavsett relationsstatus fångades de på bild när de kysstes utanför den Mugler-fest som hostades av Hunter Schafer under Paris modevecka. Självklart har vi gjort en recap av det hela:

9 mars: Selena Gomez stannade för selfies med fans

Selena Gomez

När Selena Gomez lämnade inspelningarna av sin tv-serie Only murders in the building i New York passade hon på att stanna till och ta selfies med fans. Hon var på väg till middag med vänner på den italienska restaurangen Saint Theos i West Village.

Annons

9 mars: Miley Curys gjorde entré med pojkvännen på sin releasefest

Miley Curys på sin releasefest

Miley Cyrus har äntligen släppt sitt album Endless summer vacation. Releasefesten hölls av det italienska modehuset Gucci i Beverly Hills. Förutom lanseringen av albumet (där låten Flowers redan blivit en enorm hit och en stor snackis) firade man att Miley är ansiktet utåt för Guccis nya parfymserie. Hon anlände ihop med sin pojkvän, musikern och trummisen Maxx Morando.

10 mars: Khloe Kardashian gick på 40-årsfest

Khloe Kardashian på 40-åtsfest

Två av Khloe Kardashians närmaste vänner sedan länge är tvillingarna Malika och Khadijah. Det vet alla som sett minst en säsong av Keeping up with the Kardashians. Tvillingarna hade bjudit in till 40-årsfest i West Hollywood och Khloe dök upp i en stass på temat glitter.

Annons

11 mars: Jennifer Lopez och Ben Affleck besökte sitt nya hus

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Jennifer Lopez och Ben Affleck har köpt ett nytt hus för 64 miljoner dollar. Eller ett mansion är väl ett bättre ord. Boendet, som ligger i Pacific palisades i Kalifornien, har 8 sovrum, 11 badrum, ett gym, biorum, spelrum, pool och såklart även en hiss. Paret har besökt huset flera gånger. På bilden är de där för tredje gången. J.Lo hade både telefon och Ipad med sig. Är det kanske renovering på g?

Annons

13 mars: Justin och Hailey Bieber gick armkrok dagen efter Oscarsgalan

Justin Bieber och Hailey Bieber

Dagen efter Oscarsgalan promenerade Justin och Hailey Bieber armkrok på stan i Los Angeles. Båda i denim och han i ett par från sitt egna märke Drew house. Paret gick däremot inte ihop på röda mattan under efterfesten kvällen innan. Där fick Hailey posera själv.

14 mars: Chloe Bailey gick på premiär för skräck-serie

Chloe Bailey på premiären av Swarm

Chloe Bailey var två dagar efter Oscarsgalan på en ny röd matta. Denna gång på premiären av The Swarm på The Lighthouse i Los Angeles. Hon poserade glatt ihop med Donald Glover och Dominique Fishback. Jag ville skriva att hon gör den klassiska Will Smith-posen som han en gång gjorde för att visa upp frun Jada Pinketts klänning. Men det är kanske inte rätt namn för referenser just nu...

Annons

15 mars: Rihanna och Asap Rocky käkade lunch i matchande denim

Rihanna och Asap Rocky

Jag kan inte låta bli att notera att Rihanna bar nästan exakt samma outfit som Hailey Bieber när hon gick armkrok med sin hubby Asap Rocky. Tröjan är identisk? Randigt och amkrok är uppenbarligen det nya. The soon to be tvåbarnsföräldrarna Riri och Asap såg glada ut efter att ha shoppat på Maxfields och käkat på Bottega Louie i West Hollywood.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons