Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Ryktet säger att Gisele Bündchen är en häxa – här är allt vi vet om den galna teorin

11 okt, 2022 
AvEmma Castman
Gisele Bündchen är en häxa
Just nu florerar ett rykte om att Gisele Bündchen egentligen är en häxa. Vi reder ut allt om teorin som fått stor uppmärksamhet i sociala medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 7 saker du vill veta om supermodellen Gisele BündchenBrand logo
Video: 7 saker du vill veta om supermodellen Gisele Bündchen

Gisele Bündchen och Tom Brady är just nu ett av Hollywoods mest omdiskuterade par. Det på grund av att det sedan en tid tillbaka har spekulerats om ett uppbrott mellan supermodellen och NFL-stjärnan.

– Gisele har fått nog av deras äktenskap. Hon har varit upprörd över det länge och det är fortfarande svårt, men hon känner att hon behöver gå vidare. Hon tror inte att deras äktenskap kan repareras, säger en källa till People.

Men det är inte bara separationen som engagerar världen. Nej, på sociala medier diskuteras det just nu om Gisele Bündchen eventuellt är en häxa.

Annons

Därför tror folk att Gisele Bündchen är en häxa

Det är på TikTok som Alyssa Michelle publicerat två klipp där man hör Tom Brady diskuterar sin frus "krafter" vid ett Gillette-evenemang 2019.

Inläggen har fått stor spridning och Brady säger till exempel att Gisele Bündchen skapat olika ritualer som hjälpt honom att säkra viktiga vinster under karriären.

Tom Brady berättar även att Gisele har "intentionens kraft" och att hon har fått honom att använda helande och skyddande stenar samt upprepa viktiga mantran. Inför varje match hjälper hon honom även med att göra ett altare.

Annons

Då började Tom tro på Giseles krafter

I början ska Tom inte ha trott på Gisele och tänkt att hon var galen, men när New England Patriots spelade mot Seattle Seahawks i Super Bowl XLIX 2015 ändrades allt.

"Vi spelade mot Seahawks och hon sa 'du borde lyssna på mig, det här är ditt år, och det här är allt du måste göra för att vinna'. Jag gjorde som hon sa och ja, det fungerade.”, förklarar Tom.

I klippen förklara Tom att Gisele är medveten om sin kraft och att hon har förklarat för Brady att han gör sitt jobb och att hon gör sitt. Hon har även poängterar att han har haft tur som "gift sig med en häxa, en bra häxa".

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Se också: 10 snabba med Caroline WinbergBrand logo
Se också: 10 snabba med Caroline Winberg
Annons