Så ser Gisele Bündchens dotter ut idag

27 sep, 2022 
AvFelicia Hovryd
Tom Brady och Gisele Bündchen
Gisele Bündchen och Tom Brady har varit gifta i 13 år och har idag två barn ihop. Nu har dottern Vivian hunnit bli 9 år gammal!
Annons

Gisele Bündchen har sedan 2009 varit gift med NFL-spelaren Tom Brady. Tom har sedan sin tidigare relation med Bridget Moynahan sonen Jack, men 2009 kom Gisele och Toms första gemensamma barn, sonen Benjamin Brady. Tre år senare växte familjen ytterligare när dottern Vivian Brady kom till världen.

Gisele om makens jobb

2020 flyttade hela familjen Bündchen/Bray från Boston till Tampa då Tom värvades till NFL-laget Tampa Bay Buccaneers. Tom uppmärksammade då sin fruns engagemang och hård arbete för att se till att familjen håller ihop.

– Hon är glad över av att jag är lycklig och får jobba med det jag älskar. Fotbollen är ett stort åtagande och den största utmaningen. Men framförallt är det ett stort åtagande för henne, berättade Tom för E! News.

– Hon tar på sig mycket för vår familj och gör ett makalöst bra jobb med att se till att våra barn har allt det de behöver. Det gör det möjligt för mig att få jobba med fotbollen.

Annons

I en intervju med British Vogue öppnade Gisele upp och berättade om det hon fått offra för sin makes karriär.

– Hans fokus är hans karriär, mitt är mest på barnen. Och jag är väldigt tacksam att han låter mig ta tyglarna när det kommer till vår familj. Han litar på mina beslut, berättade Gisele.

När Toms lag, Tampa Bay Buccaneers, spelade sin första match på hemmaplan var givetvis alla tre barnen Jack, Benjamin och Vivian med i publiken för att heja på sin pappa.

Toms lag la upp ett klipp på sin Twitter med texten: ”Allt handlar om familjen”, i klippet syns barnen krama om sin pappa inför matchen och önska honom lycka till.

Så ser Dottern ut idag

Idag har Gisele och Toms yngsta barn, dottern Vivian, hunnit fylla 9 år. På Instagram lägger Gisele ofta upp bilder på dottern och det verkar som att de gärna tränar yoga, rider häst och busar ihop. Och när dottern Vivian fyllde år skrev mamma Gisele ett gullig text till dotter.

Annons

”Grattis på födelsedagen min lilla solstråle! Jag har sån tur att få vara din mamma. Du gör varje dag ljusare! Jag älskar dig så mycket!”

Källa: British Vogue, E! News, Foto: TT, Instagram

Annons