Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Uppgifter: Äktenskapet mellan Gisele Bündchen och Tom Brady bortom räddning

08 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Tom Brady och Gisele Bündchen

Det verkar inte som att äktenskapet mellan Tom Brady och Gisele Bündchen kommer gå att rädda.
Enligt nya uppgifter har supermodellen fått nog.

Annons

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats om ett uppbrott mellan supermodellen Gisele Bündchen och NFL-stjärnan Tom Brady. Enligt Us Magazine har paret flyttat isär redan i somras.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

De gifte sig 2009 och fick sonen Benjamin samma år. De har också dottern Vivian som föddes 2012. Tillsammans flyttade hela familjen till Boston för att stötta Tom Bradys som då spelade i New England Patriots, och i staden har de bott under hela barnens uppväxt.

Giseles oro för maken

Något Gisele pratade om i en intervju med Elle i början av året.

– Jag har verkligen gjort min del i detta, vilket har varit att stötta Tom. Jag flyttade till Boston och fokuserade på att skapa en trygg och kärleksfull miljö för mina barn att växa upp i, samtidigt som jag stöttade Tom att uppfylla sina drömmar. Att se mina barn växa och bli dem fina små människorna som dem är, och se honom lyckas i sin karriär, har gjort mig lycklig. Och vid den här tidpunkten i mitt liv, så känner jag att jag gjort det bra nog, sade hon och tillade:

Annons

– Såklart har jag mina orosmoln också, det är en väldigt våldsam sport och jag hade också gärna sett att han var mer närvarande i våra barns liv. Jag har haft de samtalen med honom många gånger, men i slutändan är det upp till var och en att ta sina egna beslut.

Familjen lämnade Boston för Miami och Tampa Bay Buccaneers och nyligen berättade Brady att han tänkte lägga av med footballkarriären för att tillbringa mer tid på sin familj.

Därför vill Gisele skilja sig

Två månader senare drog Tom Brady dock tillbaka sin pensionering och valde istället att fortsätta spela för laget, något som skapat en spricka i Gisele och Toms äktenskap.

Nu säger en källa till People att äktenskapet är bortom räddning.

– Hon har fått nog av deras äktenskap. Hon har varit upprörd över det länge och det är fortfarande svårt, men hon känner att hon behöver gå vidare. Hon tror inte att deras äktenskap kan repareras, säger källan.

Annons

Enligt uppgiftslämnaren mår Bündchen okej, men har jobbat med en skilsmässoadvokat under några veckors tid.

– Hon försöker bara reda ut sitt liv. Hon har inte mycket kontakt med Tom.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Foto: TT

Annons