Kylie Jenners urgulliga video med dottern Stormi

07 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
Kylie Jenner och Stormi Webster
Kylie Jenners dotter Stormi Webster har hunnit bli stor och fyllt fyra år. Nu delar mamma Kylie den urgulliga videon med dottern.
Annons

Kylie Jenner och Travis Scott blev tidigare i år föräldrar på nytt och dottern Stormi Webster, 4, kunde titulera sig som storasyster åt lillebror Wolf Webster. Det dröjde inte länge innan föräldrarna ångrade namnvalet, men vad han ska heta istället har hon inte avslöjat ännu.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skrev Kylie på sin Instagram story.

Tårarna efter sonens förlossning

När Kylie väntade storasyster Stormi hölls graviditeten hemlig till efter att dottern var född, men i den andra säsongen av The Kardashians får tittarna den här gången följa hennes graviditet med sonen.

I trailern för den andra säsongen får vi se hur hon prata om den svåra tiden fram till förlossningen och hennes mående efter att sonen fötts. För systern Kendall Jenner berättar Kylie att hon inte alls mådde bra efter att hon blivit mamma för andra gången.

Annons

– Jag borde vara väldigt lycklig just nu. Jag har precis fått barn, men jag har gråtit non-stop i tre veckor, säger Kylie Jenner i trailern.

Gulliga videon med dottern

Nyligen delade Kylie med sig av en supersöt video på TikTok tillsammans med dottern Stormi och mamma Kris Jenner.

Fansens hyllar fyraåriga Stormi och kommenterar under klippet hur stor hon har blivit och att hon är söt som socker.

Ett fan skrev: ”Förlåt men STORMI är huvudkaraktären!!!!”, medan en annan kommenterade: ”Stormi är alltid ikonisk.”.

Det är inte första gången dottern Stormi dyker upp på mamma Kylies TikTok, men ändå blir fansen lika galna varje gång de får en glimt av henne.

@kyliejenner

pov being the coolest in the family

♬ original sound - kardashianicon
Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner.
Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner.

Källa: Hollywood Life, Foto: TT, Instagram, TikTok

Annons
Innehåller annonslänkar