Gisele Bündchen om varför hon lämnade Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio och Gisele Bundchen

I boken Lessons: My Path To A Meaningful Life avslöjar stjärnmodellen Gisele Bündchen varför hon gjorde slut med Leonardo DiCaprio – trots att hon fortfarande var väldigt kär i honom.
06 oktober, 2022
Video: Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic
0:57

Efter reklamen: Video: Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic

(0:57)

Slå på ljud

I början av 00-talet stavades ett av Hollywoods hetaste par Gisele Bündchen och Leonardo DiCaprio. De började dejta 2000, då 19 respektive 25 år gamla, och var tillsammans i hela fem år. Men 2005 kom beskedet att det tagit slut mellan Gisele och Leo. I sin bok berättar Gisele vad som ledde till uppbrottet.

Nya detaljerna kring Angelina Jolies och Brad Pitts skilsmässa

Leonardo diCaprio och Gisele Bündchens kärleksresa

Leonardo DiCaprio och Gisele Bündchen var ett hett omtalat par under början av 00-talet. Däremot höll de själva låg profil om sin relation och pratade sällan om den i offentliga sammanhang. Mönstret bröts däremot 2003 då Leonardo tog med Gisele till Oscarsgalan. Året därpå florerade sedan ryktet att paret blivit redo för nästa steg i sin relation, då Leonardo köpt en skräddarsydd diamantring från Neil Lane. Men istället tog kärlekssagan slut 2005.

Fyra år efter uppbrottet berättade Gisele om sitt förhållande med Leo i en intervju med Vanity Fair.

– Leo är en fantastisk person. Vi vet vad vi två hade. Vi var väldigt unga och vi växte tillsammans på många sätt, men i slutändan var vi inte menade att vara ett par. Jag respekterar honom otroligt mycket, och önskar honom det bästa i livet, sa Gisele då.

Varför Gisele gjorde slut med Leo

I Gisele Bündchens bok Lessons: My Path To A Meaningful Life från 2019, berättar modellen även vad som lett till beslutet att lämna förhållandet. Hon skriver att hon fortfarande var djupt förälskad i Leonardo DiCaprio när hon lämnade honom, men att de båda befann sig på olika ställen i livet.

”Jag hade slutat bedöva mig själv med rökning, alkohol och att jobba för mycket. Jag började bli mer och mer medveten om saker jag tidigare valt att blunda för” skriver Gisele Bündchen i boken.

”Var jag var ensam i att vilja utvecklas och göra en riktig självrannsakan, samtidigt som han bara ville stanna kvar på samma plats? I slutändan blev det svaret tyvärr ja.”

Källa: Elite Daily, Foto: TT