Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Sophie Turners första avslöjande om dottern Willas födsel

17 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Sophie Turner
I somras blev Sophie Turner och Joe Jonas föräldrar för första gången, till dottern som enligt uppgifter fått namnet Willa. Efter födseln har de nyblivna föräldrarna inte sagt ett ord om dottern, men nu avslöjar Sophie en detalj om dotterns födsel – genom ett halsband.
Annons
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.YBrand logo
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.Y

Game of thrones-skådisen Sophie Turner, 24, och sångaren Joe Jonas, 31, blev föräldrar i somras till en liten tjej. Den stora familjelyckan bekräftades då av amerikanska People.

– Sophie Turner och Joe Jonas är glada att tillkännage födseln av deras bebis, sa representanter för paret till People.

Men sedan dess har de nyblivna föräldrarna varit väldigt privata om sitt familjeliv. De var dock privata redan under graviditeten och det var först efter förlossningen som deras fans äntligen fick se bilder på gravid-magen.

Och någon uppdatering kring dottern har vi inte fått av varken Joe eller Sophie. Enligt uppgifter till TMZ ska förlossningen ha ägt rum på ett sjukhus i Los Angeles, där paret är bosatta, och enligt samma källa ska dottern ha fått namnet Willa.

Halsbandet som avslöjar dotterns födelsedatum

Men nu avslöjar Sophie vilket datum dottern föddes! På sin Instagram story visar hon upp ett halsband i guld där hon graverat in sin dotters födelsedatum. På den avlånga guldtackan står ”22.07.20”, vilket betyder att Willa blir fyra månader nästa söndag.

Sophie Turner bär Willas födelsedatum runt halsen.

Att födas mitt i en pandemi innebär att man inte träffar lika många som man annars kanske gör under sina fyra första månader i livet. I en intervju med amerikanska ELLE har Sophies bästis Maisie Williams, från Game of thrones, berättat att hon inte ens fått träffa dottern än.

Annons

– Tyvärr har jag knappt rest något den sista tiden, så jag har inte fått träffa bebisen, sa Williams då.

”Väldigt noggranna med vilka de umgås med”

Sophie, Joe och dottern bor i en stor lyxig villa på Venice beach i Los Angeles. Men trots det stora huset är de återhållsamma med besök, enligt uppgifter till ET online är de väldigt försiktiga med att träffa folk i dessa tider.

– Joe och Sophie har varit väldigt noggranna med vilka som får umgås med dem och deras lilla tjej, har en källa sagt till tidningen.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons