Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sophie Turner visar sina privata gravidbilder

28 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
SOPHIE TURNER VISAR SINA PRIVATA GRAVIDBILDER
Sophie Turner och Joe Jonas blev föräldrar åt en dotter i somras, men paret har varit väldigt tysta kring både graviditeten och dotterns födsel. Nu delar Sophie Turner för första gången med sig av sina privata, och fantastiska gravidbilder!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 favoritmammor från tv och filmBrand logo
5 favoritmammor från tv och film

I somras blev Game of Thrones-skådespelaren Sophie Turner och artisten Joe Jonas föräldrar åt en liten tjej. Babylyckan bekräftades för People.

”Sophie Turner och Joe Jonas är glada att tillkännage födseln av deras bebis”, sa representanter för paret till People.

Men paret har varit väldigt privata kring både graviditet och förlossning. Varken Joe eller Sophie har delat med sig av några bilder eller uppdateringar gällande att de väntat eller fått sin dotter. Enligt uppgifter till TMZ ska förlossningen ha ägt rum på ett sjukhus i Los Angeles, där paret är bosatta, och enligt samma källa ska dottern ha fått namnet Willa.

Sophie Turners privata gravidbilder

Den som väntar på något gott... Under gårdagen delade den nyblivna mamman Sophie Turner äntligen med sig av privata bilder från graviditeten! På hela tre stycken bilder ser vi en Sophie i ett otroligt gravidglow med en kula på magen. Hon solar i bikini och hon svalkar sig i en pool i sällskap av sin hund. På den tredje bilden är det extra fokus på gravidmagen, hon är iklädd en randig pyjamas där både hon och maken håller sina händer på kulan. Och behöver vi verkligen säga att följarna är överlyckliga i kommentarsfältet?

Annons

Sophie Turner och Joe jonas kärlekshistoria

Sophie Turner och Joe Jonas gifte sig i smyg i Las Vegas i maj 2019. Paret började dejta 2016, efter att han ska ha skickat ett meddelande till henne på Instagram. Ett år senare förlovade de sig, och ja, sen blev det ett hemligt bröllop i Las Vegas – och senare samma år blev det ett till bröllop, på ett slott i Frankrike.

Foto: TT

LÄS MER:

Game of Thrones-stjärnan Rose Leslie gravid med Kit Harington

Så ser Nicole Kidman och Tom Cruises dotter Bella ut idag

Så ser Nicole Kidman och Tom Cruises dotter Bella ut idag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons