Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Gravidlycka för Game of Thrones-paret!

28 sep, 2020 
Rose Leslie och Kit Harington
Bebislycka! Game of Thrones-paret Rose Leslie, 33, och Kit Harington, 33, väntar sitt första barn.
Annons

Paret träffades 2012, under inspelningarna av succéserien, där deras karaktärer Jon Snow och Ygritte har en romantisk relation. Det tog inte lång tid innan känslorna började spira även i verkligheten; närmare bestämt under inspelningarna av säsong två på Island, har Kit Harington tidigare berättat i en intervju i Vogue.

– Det är ett så vackert land, och norrskenet är magiskt. Om man redan är attraherad av någon och spelar deras kärleksintresse i serien är det väldigt lätt att bli kär.

Jon Snow och Ygritte
Jon Snow och Ygritte som vi är vana att se dem.

Höll kärleken hemlig länge

Dock lyckades de hemlighålla kärleken länge och det var inte förrän 2016 som de officiellt bekräftade att de var ett par, även om rykten cirkulerat.

Annons

2017 förlovade de sig (något de tillkännagjorde med en gammaldags annons i tidningen The Times!) och året därpå, i juni 2018, gifte de sig i Skottland.

Rose Leslie gravid

Och, nu är det alltså dags för nästa steg. I tidningen Make Magazine visar Rose Leslie för första gången upp gravidmagen och berättar om familjelyckan och det fridfulla livet som paret lever på engelska landsbygden.

Lever gammaldags drömliv

De blivande föräldrarna har nyligen köpt ett riktigt gammalt hus med halmtak (huset som Jon Snow byggde, skämtar Rose Leslie) och skådespelarna älskar den fridfulla och naturnära känslan med grönska, fågelsång och fantastiska grannar, berättar hon i reportaget.

Fler Game of Thrones-bebisar

Efter att seriens sista avsnitt spelats in har det bakats flera bebisar från casten. Så sent som i somras välkomnade exempelvis även Game of Thrones-kollegan Sophie Turner och maken Joe Jonas en dotter.

Foto: TT

Källa: People

LÄS MER:

Annons