Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Joe Jonas visar upp sin nya tatuering – som föreställer Sophie Turner

14 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Joe Jonas har skaffat sig en ny tatuering som han nu stolt visar upp, och många misstänker att den föreställer hans hustru Sophie Turner. Ser ni likheten?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.YBrand logo
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.Y

Sophie Turner och Joe Jonas blev i somras föräldrar åt en liten tjej, som ska ha fått namnet Willa. Förutom att bekräfta att den lilla kommit till världen har det varit tyst kring paret, både under själva graviditeten och efter dotterns födsel. Men i slutet av september delade Sophie Turner för första gången med sig av några gravidbilder på sig själv på Instagram – till följarnas stora glädje! Då fick vi ta del av när Games of Thrones-skådisen stolt visade upp sin gravidkula samtidigt som hon solade och svalkade sig i poolen en somrig dag.

Joe Jonas visar nya tatueringen

Nu kommer ännu en uppdatering från de nyblivna föräldrarna, Joe Jonas visar upp en ny tatuering på Instagram. Joe Jonas har smyckat sin kropp med en hel del tatueringar genom åren, och nu verkar det som att hans senaste föreställer hans hustru Sophie Turner. Artisten som redan har ett 20-tal tatueringar har nu skaffat sig en ny i nacken, en som är mycket mer detaljerad än hans tidigare gaddningar.

Annons

Den nya tatueringen föreställer ett nyckelhål med en del av ett ansikte där i, och många menar nu att ansiktet är Sophies, och lite likt är det allt.

Joe Jonas alla hyllningstatueringar

På sin ena arm har Joe Jonas redan ett kvinnoansikte, en tatuering som fansen tidigare trodde föreställde Sophie Turner. Men så är det inte, har han förklarat i en intervju.

– Det är bara en bild. Det föreställer ingen särskild. En dag kanske jag kommer på ett namn till henne. Men för nu är hon ett mysterium, sa han till Honey.

Sophie Turner har även hon ett gäng tatueringar, där en av dem är ett J, för Joe. Joe har även han ett S intatuerat för Sophie. I Joe Jonas samling av tatueringar finns flera hyllningar – han har ett rep som är en hyllning till hans familj och matchande pilar med sin bror Nick.

Foto: TT

LÄS MER:

Sophie Turner och Joe Jonas har blivit föräldrar

Sophie Turners krav på Joe Jonas – innan de började dejta

Ariana Grandes felstavade tatuering får världen att dö av skratt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons