Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Sophie Turner visar upp okända bröllopsbilderna med Joe Jonas

07 dec, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Sophie Turner och Joe Jonas har gift sig två gånger. Det första bröllopet skedde i smyg i Las Vegas och det andra inför familj och vänner på ett slott i Frankrike. Nu har hon delat med sig av bilder som vi inte fått se tidigare!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

Sophie Turner, 24, har redan skapat sig en imponerande meritlista. Utöver att ha blivit världskänd för sin roll som Sansa Stark i Game of thrones så har hon även hunnit klämma in roller i filmer som X-Men, Barely Lethal och Josie. Men framför allt har hon funnit kärleken i popstjärnan Joe Jonas, 30, och blivit mamma.

Sophie och Joe träffades 2016 när han turnerade med Jonas Brothers i Storbritannien. Det var efter att Sophie fått höra från flera håll att hon skulle klicka med popartisten som hon till slut gav det en chans.

De möttes upp på en sunkig bar i Camden, i London, där Sophie bodde med sina vänner. Det visade sig att deras gemensamma bekanta hade rätt – de klickade direkt och hon hängde med på turnén. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och mycket har hänt för paret.

Kärlekssagan mellan Sophie Turner och Joe Jonas

Ett år senare förlovade de sig och det var i samband med en bild på Instagram som de avslöjade den glada nyheten.

Annons

”Hon sa ja”, skrev Joe då.

I maj 2019 gifte de sig i smyg i Las Vegas, det var efter att Jonas Brothers hade uppträtt på Billboard Music Awards som paret begav sig till ett litet kapell för att säga ja till varandra. De vigdes av en Elvis Presley-imitatör och det var bara några få gäster på plats.

I juni samma år valde paret att göra äktenskapet officiellt och gifte sig ”på riktigt” inför familj och vänner vid ett slott i Frankrike. Joe förklarade då att de valde just den platsen för att det är en gemensam nämnare för paret.

– Vi båda har tillbringat mycket tid i Frankrike, plus att det råkar vara en av världens mest romantiska platser, sa han då i en intervju med Dr. Phil.

Familjelyckan med dottern Willa

Men förutom att paret kan kalla sig man och hustru kan de nu också kalla sig mamma och pappa. Det var i somras som de blev föräldrar för första gången till en liten dotter. De har ännu inte bekräftat hennes namn men enligt källor till TMZ ska hon heta Willa.

Annons

Sophie och Joe har alltid velat hålla deras relation så privat som det bara går och fram tills nu har de undvikit att lägga upp bilder från deras bröllop. Men i dessa tider är det minst sagt svårt att hitta kul innehåll att lägga upp på Instagram, något som Sophie nu kan hålla med om.

Därför har hon nu gjort en liten tillbakablick och för första gången valt att publicera bilder från bröllopet.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Sophie Turner visar upp sina privata gravidbilder

Joe Jonas visar upp sin nya tatuering - som föreställer Sophie Turner

Joe Jonas och Sophie Turner säljer sin lägenhet i New York

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons