Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

5 plötsliga skådespelaravhopp – som förstörde serierna helt

06 dec, 2022 
AvEmma Castman
5 plötsliga skådespelaravhopp – som förstörde serierna helt
Har du fortfarande svårt att släppa att Marissa plötsligt försvann från handlingen i The O.C.? Då är du inte ensam! Spana in fler exempel på skådespelaravhopp som är svåra att komma över.
Annons
Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBOBrand logo
Se 4 feel good-serier  du inte vill missa på HBO

I serier som pågår säsong efter säsong är det mer regel än undantag att skådespelare vill lämna och deras karaktärer behöver skrivas av.

Här listar vi fem exempel på sådana tillfällen – som oturligt nog påverkade produktionerna så pass negativt att serierna mer eller mindre förstördes.

Karaktärsavhopp som påverkat serierna negativt

Marissa i The O.C.

Marissa i The O.C.

Att döda en huvudkaraktär blir sällan bra, och det är Marissas tragiska exit i The O.C. ett bevis på. Bilolyckan som ledde till hennes död och lämnade Ryan fullkomligt hjärtekrossad gjorde att allt annat kändes meningslöst.

Annons

Derek i Grey's Anatomy

Derek i Grey's Anatomy

Som sagt, att döda en huvudkaraktär blir sällan bra…. Hjärtat i Grey's Anatomy (särskilt efter Cristinas hejdå) var Derek och Merediths förhållande, och att döda Derek tog seriens tragedier alldeles för långt. Inte sant?

Coach i New Girl

Coach i New Girl

Damon Wayans Jr. är en fantastisk skådespelare som kunde ha tillfört så mycket till de tidiga säsongerna av New Girl – men tyvärr försvann han plötsligt från handlingen. Dock inte för gott, nej hans karaktär Coach återvände lyckligtvis i säsong 3, och visst var det underbart att se honom i rollen som lärare?

Annons

Efter säsong 4 var det dessvärre tack och hej på riktigt, och kanske är det ingen slump att det började gå utför för serien efter det.

Michael Scott i The Office

Michael Scott i The Office

Michael Scott som person kanske inte var den mest älskvärda, men The Office var Michael Scott. Mer behöver inte sägas.

Caleb i Pretty Little Liars

Caleb i Pretty Little Liars

Caleb och Hannas förhållande var en av höjdpunkterna i Pretty Little Liars, och när seriens skapare valde att plocka bort honom från handlingen och placera honom i den ödesdigra övernaturliga spinoffen Ravenswood begicks ett stort misstag. Tack och lov kom Caleb tillbaka, men ändå!

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheterBrand logo
The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheter

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons