5 plötsliga skådespelaravhopp – som förstörde serierna helt

5 plötsliga skådespelaravhopp – som förstörde serierna helt

Har du fortfarande svårt att släppa att Marissa plötsligt försvann från handlingen i The O.C.? Då är du inte ensam! Spana in fler exempel på skådespelaravhopp som är svåra att komma över.
06 december, 2022
Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBO
0:48

Efter reklamen: Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBO

(0:48)

Slå på ljud

I serier som pågår säsong efter säsong är det mer regel än undantag att skådespelare vill lämna och deras karaktärer behöver skrivas av.

Här listar vi fem exempel på sådana tillfällen – som oturligt nog påverkade produktionerna så pass negativt att serierna mer eller mindre förstördes.

Filmer och serier Meghan Markle medverkade i innan hon blev kunglig

Karaktärsavhopp som påverkat serierna negativt

Marissa i The O.C.

Marissa i The O.C.
Rights Managed

Att döda en huvudkaraktär blir sällan bra, och det är Marissas tragiska exit i The O.C. ett bevis på. Bilolyckan som ledde till hennes död och lämnade Ryan fullkomligt hjärtekrossad gjorde att allt annat kändes meningslöst.

Derek i Grey's Anatomy

Derek i Grey's Anatomy
Rights Managed

Som sagt, att döda en huvudkaraktär blir sällan bra…. Hjärtat i Grey's Anatomy (särskilt efter Cristinas hejdå) var Derek och Merediths förhållande, och att döda Derek tog seriens tragedier alldeles för långt. Inte sant?

Obehagliga serier för dig som inte gillar skräck

Coach i New Girl

Damon Wayans Jr. är en fantastisk skådespelare som kunde ha tillfört så mycket till de tidiga säsongerna av New Girl – men tyvärr försvann han plötsligt från handlingen. Dock inte för gott, nej hans karaktär Coach återvände lyckligtvis i säsong 3, och visst var det underbart att se honom i rollen som lärare?

Efter säsong 4 var det dessvärre tack och hej på riktigt, och kanske är det ingen slump att det började gå utför för serien efter det.

Michael Scott i The Office

Michael Scott i The Office
Rights Managed

Michael Scott som person kanske inte var den mest älskvärda, men The Office var Michael Scott. Mer behöver inte sägas.

Caleb i Pretty Little Liars

Caleb och Hannas förhållande var en av höjdpunkterna i Pretty Little Liars, och när seriens skapare valde att plocka bort honom från handlingen och placera honom i den ödesdigra övernaturliga spinoffen Ravenswood begicks ett stort misstag. Tack och lov kom Caleb tillbaka, men ändå!

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Gillar du The Crown? Då kommer du älska (!) de här 7 serierna
The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheter
0:54

Efter reklamen: The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheter

(0:54)

Slå på ljud