Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Obehagliga serier för dig som inte gillar skräck

23 nov, 2022 
AvEmma Castman
Obehagliga serier för dig som inte gillar skräck
Black Mirror, Mindhunter och Criminal Minds är tre exempel på pulshöjande serier som alla borde se! Spana in fler exempel på nervkittlande titlar här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 7 serier för dig som redan sett klart Stranger ThingsBrand logo
Se 7 serier för dig som redan sett klart Stranger Things

Tycker du om serier som får pulsen att slå lite extra – samtidigt som du helst undviker genren skräck? Då kan titlarna nedan definitivt vara något för dig!

Streamingtips: Spännande serier som inte är skräck

Black Mirror

Black Mirror

Handling: Mystiskt sci-fi-drama som utspelar sig i en högteknologisk och skyndsam framtid där människans framsteg och mörka instinkter verkar gå hand i hand.

Annons

Går att streama på: Netflix

Squid Game

Squid Game

Handling: Äventyrligt actiondrama om ett gäng personer som tackar ja till att tävla i traditionella barnlekar. Vinnaren går hem med en stor summa pengar, men insatsen är livet.

Går att streama på: Netflix

Criminal Minds

Criminal Minds

Handling: Mystiskt kriminaldrama om väl utvalda rekryter som nått fram till FBI:s träningsbas i Quantico. Med tiden verkar det dock som att en av de handplockade personerna är misstänkt för att vara hjärnan bakom 11 september-attacken i New York.

Annons

Går att streama på: Disney+

You

You

Handling: Romantiskt kriminaldrama om en charmig ung man som blir ordentligt besatt i kvinnorna han dejtar och gör allt för att nästla sig in i deras liv.

Går att streama på: Netflix

Mindhunter

Mindhunter

Handling: Kriminaldrama som handlar om hur två FBI-agenters intresse för psykologin bakom mord leder till att ett nytt område inom kriminologin upptäcks.

Annons

Går att streama på: Netflix

Stranger Things

Stranger Things

Handling: Fantasy- och sci-fi-drama som utspelar sig i en liten stad där det visar sig att allt inte står rätt till. Hemliga experiment och övernaturliga krafter blir vardag för invånarna, som inte har någon aning om vad som kommer att hända härnäst.

Går att streama på: Netflix

Fargo

Fargo

Handling: Kriminaldrama inspirerat av den Oscarsvinnande filmen med samma namn. Utspelar sig i Minnesota och handlar bland annat om en man som påverkar lokalbefolkning med sin ondska och sina våldsamheter.

Annons

Går att streama på: Cmore

Ozark

Ozark

Handling: Dramathriller om en ekonomisk rådgivare som tillsammans med sin familj flyttar till Ozarkplatån i Missouri. Väl där måste han lyckas tvätta 500 miljoner dollar på fem år för att blidka en knarkkung.

Går att streama på: Netflix

Foto: TT

Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBOBrand logo
Se 4 feel good-serier  du inte vill missa på HBO

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons