Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Feel good-serierna med högst betyg på IMDb

27 sep, 2022 
AvEmma Castman
Feel good-serierna med högst betyg på IMDb
På jakt efter en ny härlig serie att titta på? Då ska du definitivt läsa vidare! Här listar vi titlarna med högst betyg på IMDb.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 svenska filmer som har premiär under hösten 2022Brand logo
Video: 5 svenska filmer som har premiär under hösten 2022

Oavsett om det är roligt och romantiskt eller dystert och sorgligt slutar det nästan alltid lyckligt. Ja, vi tänker så klart på den härliga genren feel good.

Här listar vi tio exempel på serier som alla har toppbetyg på IMDb – perfekt som inspiration när du letar efter något nytt att streama!

Feel good-serierna med bäst betyg på IMDb

The Office (2005-2013)

Hyllad komediserie som utspelar sig på pappersföretaget Dunder Mifflin. Följ en grupp typiska kontorsarbetare vars arbetsdagar består av olämpliga beteenden och trötthet.

Betyg: 9

Går att streama på: Netflix, HBO Max, Amazon Prime och Viaplay

Vänner (1994-2004)

Klassisk serie om Joey, Chandler, Rachel, Phoebe och syskonen Ross och Monica, sex unga kompisar som bor på Manhattan och delar allt tillsammans – från glädje och sorg till kärlek och hjärtekross.

Annons

Betyg: 8,9

Går att streama på: HBO Max

Seinfeld (1989-1998)

Ikonisk komediserie om komikern Jerry och hans tre ganska udda vänner. Tillsammans ägnar de stor del av sin vakna tid åt att hitta saker att skratta åt i vardagen.

Betyg: 8,9

Går att streama på: Netflix

Ted Lasso (2020-pågående)

Dramakomedi om en amerikansk collegefotbollstränare som flyttar till Storbritannien för att träna ett lag i engelska Premier League. Problemet är att de ser på "fotboll" lite annorlunda.

Betyg: 8,8

Går att streama på: Apple TV+

It's Always Sunny in Philadelphia (2005-pågående)

Komediserie om fem vänner med stora egon och små hjärnor som tillsammans driver en irländsk pub i Philadelphia – och ofta försätter sig i riktigt obekväma situationer.

Betyg: 8,8

Går att streama på: Disney+

Parks and Recreation (2009-2015)

Emmy-nominerad komediserie om bland annat Leslie Knope som både försöker förfina sin stad och göra karriär i kommunalpolitikens extremt triviala värld.

Annons

Betyg: 8,6

Går att streama på: HBO Max, Amazon Prime och Viaplay

Modern Family (2009-2020)

Komedieserie om den moderna storfamiljen i Los Angeles vars liv man får följa genom en filmskapares och hans medarbetares lins. Komplicerat och jobbigt, kärleksfullt och dramatiskt. Ja, så kan familjernas vardag många gånger beskrivas.

Betyg: 8,5

Går att streama på: Disney+

Community (2009-2015)

När advokaten Jeff Winger ljugit om sin kandidatexamen får han sparken och skriver in sig på ett community college. Väl på plats bildar han studiegrupp med ett minst sagt udda gäng.

Betyg: 8,5

Går att streama på: Netflix och Viaplay

Derry Girls (2018-2022)

Trots att stridigheter och terror är vardag i 90-talets Nordirland är det typiska tonårsproblem som upptar det mesta av tiden för fem ungdomar.

Betyg: 8,5

Går att streama på: Netflix

IT-supporten (2006-2013)

Brittisk komediserie om två arbetsskygga datanördar och deras otekniska chef som tillsammans arbetar på IT-avdelningen på ett företag.

Betyg: 8,5

Går att streama på: Netflix

Foto: TT

Se också: Här är kändisarna som är varandras lookalikesBrand logo
Se också: Här är kändisarna som är varandras lookalikes

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons