Det här kommer hända i Emily in Paris säsong 3

I december släpps den tredje säsongen av tv-serien Emily in Paris

En tredje resa tillbaka till kärlekens stad? I december släpps Emily i Paris säsong 3 och vi får fortsätta följa Emily anpassa sig till ett liv i den franska huvudstaden. Här är allt du behöver veta om den populära tv-serien från handlingen och karaktärerna till vad som händer härnäst.
26 september, 2022
6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

I två säsonger har vi fått följa Emily utforska Paris och den 21 december 2022 släpps den tredje säsongen av Emily in Paris.

Serien följer den fashionabla huvudkaraktären Emily Cooper, som spelas av Lily Collins, som flyttat till Paris från Chicago med syftet att bidra med en amerikansk syn och marknadsföringsstrategi till den franska firman Savoir.

Serien har både hyllats och kritiserats

Netflix-serien har prisats för sin charm och sina beundransvärda modeögonblick, något vi inte kan få nog av och i den tredje säsongen har Emily även en ny snygg frisyr. Men serien också mottagit kritik för sin konventionella och alltför stereotypa bild av fransmän och Paris. Trots det var den andra säsongen en av de mest sedda komediserierna på Netflix under 2020.

Vem kommer vi att se i säsong 3?

Utöver den tidigare nämnda Lily Collins kommer vi även att se vännerna som spelas utav Ashley Park och Camille Razat i den här säsongen. Samuel Arnold, Bruno Gouery och Philippine Leroy-Beaulieu kommer att återvända som Emilys tidigare kollegor Julien, Luc och Sylvie. Och självklart kommer vi att få se mer av Emilys två kärleksintressen som spelas av Lucas Bravo och Lucien Laviscount som blivit en ordinarie i serien.

Lily Collins och Ashley Park i Paris under inspelningen

Lily Collins och Ashley Park kommer båda att medverka i den tredje säsongen.

Vad vet vi om säsong 3?

Vi vet att inspelningen har ägt rum i Paris sedan början av juni 2022. Netflix släppte en karusell av bilder tagna under inspelningen i september och enligt bilderna kommer karaktärerna bjuda på outfits som kommer att vara lika on-point som de har varit under tidigare säsonger.

Saker och ting verkar hettas till (igen) mellan Emily och andra säsongens nykomling Alfie. Och vi ser även en bild av trion Emily, Mindy och Camille – betyder det att Emily och Camille har försonats efter deras konflikt i säsong 2?

En bild från inlägget visar Emily och Gabriel, som är anledningen till Emily och Camille-fejden. Vi vet att säsong 2 avslutades med en cliffhanger där Emily inte vet om hon ska stanna i Paris eller åka tillbaka till Chicago och att hennes val hängde i stort på hennes känslor för Gabriel som avslöjade att han gått tillbaka till sitt ex, och Emilys vän, Camille. Och det sista avsnittet slutar med ett samtal till Sylvie där Emily ska tala om vad hon bestämt.

När kommer säsong 3 att släppas?

Säsong 3 av Emily in Paris släpps på Netflix den 21 december i år. Passande då säsong två av programmet sändes förra året den 22 december och debutsäsongen släpptes i oktober 2020.

Emily in Paris har haft flera ikoniska outfits.

Båda säsonger hittills har bjudit på fantastiska modeögonblick, vi ser fram emot vad den tredje säsongen kommer att erbjuda.

Kommer Det en fjärde säsong?

Ja! I januari meddelade Netflix att det kommer bli både en tredje och fjärde säsongen av den populära tv-serien. Detta betyder att vi kommer att få se många fler stilikoniska ögonblick i den vackra staden – och kanske ännu mer kärleksdrama.

Detaljen i Emily in Paris avslöjar hennes riktiga ålder

Foto: Instagram/@lilyjcollins